mrvcl9 Kızlar 26 haftalık oldum pazar günü apartman temizlik sırası ben de yıkama yok sadece süpürüp vileda çekiyoruz 4 kat var bir de apartman girişi bu temizliği ben yapsam zararı olur mu hamileliğe
Elaemreren mrvcl9 çok dikkatli ol canım allah korusun dört kat başın felan döner bişi olur, apartmanda senin hamile olduğunu bile bile niye izin veriyorlar anlamıyorum
Alka mrvcl9 olmaz canım bende evi silip supuruyorum 3 gündür durmadım nerdeyse . Ama neden sen yani ne vicdansizlar .yapma hamilesin bilmiyorlar mı .
Esrakly mrvcl9 yani bence de insanlık ölmüş mü bilmiyorlar mı Hamile olduğunuzu sizin bişe demeden onların teklif etmesi gerek sen yapma biz yaparız diye
Slnn1122 mrvcl9 bencede en kötü ihtimal eşine söyle yapsın bence sen kesinlikle yapmamalısın Allah korusun herşey olabilir risk alma
evlatkokusu0806 mrvcl9 zararı olmaz desek yapacak mısınız ki ben olsam yapmazdım için rahat etmez yapmayın boşverinn ayrıca hamile olduğunuzu bilmiyorlar mı
okuyor Bebeğe zararı olmaz ama ben merdiven supururken sırt üstü düşme tehlikesi atlattım. Ondan beri çok korkarım, hiç yapmadım. Eski apartmanimizda merdivenci yoktu benim sıram gelince eşim süpürüp siliyordu.
FusunF mrvcl9 hayır yapma canım senin hamile olduğunu biliyorlardır yanı başkası yapsın sizin yerinize insanlık ölmedi Ya
Beyzan mrvcl9 bu duruma bir çözüm bulmanız lazım çünkü doğumdan sonra Sezaryen olursa da bir süre yapamazsiniz dikiş iyilesse küçük bebekle yine zor olur . O nedenle oturup net bir şekilde konuşun. Normalde insanın kendi evinde yaptığı işten zarar gelmez ama orası düz zemin merdiven inip cikmak ayri üstelik bi basınız dönse Allah korusun bedelini kim öder
Hatice-Cihan mrvcl9 niye zarar olsun ki ben 30haftaligim bı şirkette temizlik çay işine bakıyorum iki katı hergun siliyorum merdiven in çık Allah’ın izniyle bişey olmaz bana olmadı bilmiyorum