sehrengiz_8 Merhaba kızlar 24+2 haftalığım bugün bebeğim aşırı hareketli idi ilk defa bu kadar hareketli olduğu zaman oldu normal mi hareketlerin bu kadar fazla olması bilemedim. Eşim bile dışardan hareketini net olarak hissetti o bile şaşırdı.
ilknurd_98 sehrengiz_8 hareketli bebek iyidir asıl hareketsiz olunca sorun vardır diyor hep doktorum 🤷♀️ Büyüyor annesi o yüzden hareketleniyor bir de sen onu 30 haftalarda gör 😂
seddkilic05 sehrengiz_8 ben 23+3 haftalığım hareketleri çok sert ve sürekli hareket ediyor gece bile benimki hep baştan beri öyle hiç uyumuyor 😂
Belacivciv sehrengiz_8 Olabilir normal endişe etmeyin :) Güçlendikçe daha hareketli daha sert oluyor. Hareket etmesi her türlü iyi bir şey
Nzr06 sehrengiz_8 24 haftalık olduk biz bizde çok hareketliyiz ama çok sertleşiyor karnım toplanıyor top gibi oluyor kendini bırakınca vuruyor tekmeyle yarın tetrnoz aşım var bide sorucam hemşireye
sehrengiz_8 ilknurd_98 büyüdüğü için mi artık daha net ve fazlalaştı. Diğer günle bu kadar değildi acaba yediğim bir şeyden mi etkilendi ki
ilknurd_98 sehrengiz_8 tatlı falan yediysen o yüzden hareketlenmiştir ki zaten artık o haftalardan sonra hareketlerini daha sık ve sert hissedeceksin bu çok normal ☺️
sehrengiz_8 ilknurd_98 öyle mi daha düne kadar bu kadar hareketli değildi bir anda artınca acaba yediğim bir şey vesaire mi dokundu diye düşündüm
sehrengiz_8 seddkilic05 o haftalarda inanın bu kadar değildi bir anda çok belirgin olunca şaşırdım normalde belirli saatlerde hareket ederdi saat 11-12 gibi ikindin üzeri bir de gece yatmadan 11-12 de hareket ediyordu. Bugün saat başı sürekli hissettim
Nzr06 sehrengiz_8 hareketli bebek sağlıklı olur derler benimde hareketli çok endişelenmeyin bence keyfi yerindedir miniğin😌