Zarinzemzem Merve-Durum-birkan isterdim ama kafa tasi görünmiyor bacak arasi görünmiyor ama içimdeki his erkek diyor
Glshi Zarinzemzem banada bakarmisin burda 13 haftalık https://resimyukle.io/d/LBYqfwN0I2EpISWH7GKydnheBrKMkPBHRggw4hc824QT1Wu5woOD7gPHpvW3wj61
Htc04 Zarinzemzem kesin mi ☺️ Doktorda erkek tahmininde bulundu 2 gün sonra 16 haftalığız bakacak ama sanki kız diyecekmiş gibi ☺️☺️☺️ Yani bu cinsiyet merakı öldürecek beni 🤦🏼♀️
Zarinzemzem Htc04 saglikli Olsun ama malesef hepimiz Merak ediyoruz cinsiyet 🙈 7 haftaya girecem simdiden ölecem meraktan 🙈 ama Allah hepimize önce saglikli hayirli Evlat nasip etsin insallah 🙏 gönlünüzde ne varsa Allah onu size versin 🙏
Htc04 Zarinzemzem ay ne bileyim bende burdan böyle yorumlarla geçiriyorum hayatı ☺️ Yoksa sabredemem doktor kontrolüne kadar 😂
Zarinzemzem Glshi erkek karniniz daha cok agsada Bide sifri kizlar genelde karin bölgesinde yayiliyor
Htc04 Zarinzemzem amin amin sağlıkla gelsinler💕 çok erken senin Allah kolaylık versin ben zor ettim 16yı ☺️