DuyguEyupoglu Kendime ne zaman doktor bulsam hep kötü yanları geliyo kulağıma 5 doktor değiştirdim 10+5 oldum 5. doktor hakkında da çok yoğun olduğu için ihmalliklerini duydum napıcağımı şaşırdım🤧
Muhammedamine DuyguEyupoglu nerede yaşadığınızı il semt olarak yazsaydınız yardımcı olan olurdu belki şu anda ne dememizi istiyorsunuz ☺️💁🏻♀️
Serenica DuyguEyupoglu fethiye de marmaristen ayrilan doktormz var Serdar bey bizim favrimizdi marmariste hangi hastanede bilmiyorm su an Ama oraya gecti kendini super Bir doktordi gttgne butun marmaris uzuldu diyeblrm
DuyguEyupoglu Serenica Özel marmariste hemşire arkadaşım vardı ameliyathane hemşiresi ameliyatları hiç iyi değilmiş onu eledim direk esnaf hastanesinde oda ☺️ Kemal bey gelmiş marmaristen esnafa onu duydunuz mu hiç
Serenica DuyguEyupoglu YOK biz oni duymadik ta Serdar bey ck iyiydi ya herkes ona gder Burda keske olsaydi gdeblseydm Burda cuneyt beye gdiyorz artk keske deneseydnz Serdar beyi
DuyguEyupoglu Serenica Bende hemşireyim özel marmariste yakın arkadaşlarım vardı onlar önermediği için hiç düşünmedim bile doğrusu