Aysegul0707 Melek3 2. Çocuğum olcak inşallah çok teşekkür ederim Hepimiz sağ Salim kavuşuruz inş bebişlerimize
Dlrasntr muges44 41. Haftadan selamlar canim 😂 gerçekten çok zor oluyor. Sanki hiç doğuramicakmışım gibi 😂😂 aslında bgn suni sancıyla doğum başlatılacaktı ama dün nst’de sancılarım yüksek çıktığı için pazartesi gününe kadar bekliyoruz bakalım
Melek3 Dlrasntr hadi inşallah kendi sancinla dogurursn 😂nasıl 41. Haftalar bu gidişle bende oralara gelirm
muges44 Dlrasntr işte kâbusum geldi 41den birisi😂😂 ay canımm. İnşallah pazartesine kadar kendi sancınla gidersin bir avazda da kurtulmak nasip olur. Sunide olsa yinede aynı şekilde çabucak atlatmak kısmet olsun inşallah
Melek3 Sudenaz146666 hm bende bebek harekrt azalırsa falan sezeryan dendi ama normal düşünüyorum da bebeğin kalp atışları düz gidiyor bu sorn olacak gibi bize
Aysegul0707 İlki 4 buçuk yaşında ☺️ O kardeşi için Herkesten heyecanlı kış gelince doğacak demiştim sabırsızlıkla kış bekliyor😅😅
Melek3 Aysegul0707 😂😂yaaa gözü düşüyordr şu anda onun nasıl tatlı heyecanı vardır onun düşünemiyorum bile
Sudenaz146666 Melek3 bende normal düşünüyorum zaten doktorum normal isitiyorsan beklemen gerek cinsiyet neydi
Dlrasntr Melek3 inşallah 😂 paşamızın keyfi çok yerinde 😬 sorma valla çok yorucu bel ağrısı uykusuzluk hele hele mide yanması ne ararsan var aslında ya ama Herşeye rağmen Allah kimseye bu duyguları bile aratmasın Buda anne olmanın bi parçası 🤍
lentil Melek3 tam olarak aynıyız geceden sonra son 10.ama doktorum 41 e kadar bekleriz dedi. Ne sancı ne kasılma hiç bir şey yok bende. Sende durumlar ne bebiş kanala girmiş mi
Melek3 lentil yok kanalda falan değil 😂o gün beni sezeryana alak dediler de kabul edmedm 😅yoksa şimdiye 2 gün olduydu dogurali
Melek3 Fyzzz benimkide gucele zehmet edip kafasını aşağıya çevirdi benimde hiç yok birden dogururz inşallah
Melek3 Sudenaz146666 normal düşünüyorum da bebek hareketleri benim biraz skntida onun için sezeryan diyor azalırsa tekrar kız bebek
Sedaakgulx Melek3 benimde kiz 40 tayiz bugün kontrolde doktor daha bekle dedi kanala bile inmemiş açılma da yok beklemedeyiz🤷♀️