Diaayse 3 aylık oldum hala bulantılar ve arada istifra ediyorum ne zman kurtulcam bu durumdan hayat kalitem sıfır :(
Ceylin680 Diaayse 13hafta ama yinede herşeyi yiyemessiniz kızartma baharatlı çok tatlı çok ekşi Tuzlu bunlar bulantı yapar hazmı zor
Kdrrelk Diaayse bulantı ilacı kullanmanızı tavsiye ederim tabi doktorunuz da onaylarsa hamileligim başında bende çok zorluk çektim hiç bir şey yiyemedim çok kilo verdim bulantı ilacına başladım bıçak gibi kesti çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim 35. Haftaya kadar kullandım ve bıraktım Bi sorun yaşamadım şükür ☺️💞
okuyor Kişiden kişiye değişiyormus. 3 ay son bitti diyen arkadaşım da var 9 ay boyu sürdü diyen de. Benim de hala devam
Mervisogretmen 28.haftaya kadar mide ilaçları ile geldim, tam geçti demiştim ki şu an 35.haftamda yeniden başladı. 🤧Kişiyle alakalı ne yazık ki bu durum. 🤷🏻
MerveeD Diaayse 12 haftaya bgun gırdık prilam Dr siz bir gün düşünemiyorum sabah yataktan cıkmadan içmezsem günüm zehir oluyor
Minikbirkalpp Hafta ama hala akşam yatmadan 1 tane prilam içiyorum eskisi gibi değil cok azaldı ama arada tutuyor allah kolaylık versin
Duygushn1 Diaayse doktorunuza söyleyin prilam versin size. 36. Haftamdayım ben hala kullanıyorum insallah sizin uzun sürmez benimki gibi
Slnn1122 Duygushn1 bende 28. Haftadayım ilk aydan beri prilam kullanıyorum günde kaç tane içiyorsunuz
Nzr06 Diaayse 17. Haftamda bıraktı bulantım şuan 24 haftalığız sabah oluyor biraz onlada bulantı ilâcı içiyorum
Eda115354 Diaayse 12 gibi hafiflemiş 18 de tam geçmişti tekmelerle. Ama kişiden kişiye değişiyo 🤷🏻♀️
bilginsmomm Diaayse 16.haftada bulantılar kesildi ama 9. Haftadan beri Prilam Dr kullandım. Doktor tavsiyesi üzerine akşam yatmadan 2 adet şeklinde aldım sabah akşam kullanınca pek işe yaramıyor