Beren47 Cidella evet destek minderi olarak ve yüz üstü konulduğunda ise yarıyormuş güzel günlerde kullanalım insallah🌸🤲
Betl Jasminem alezi nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben en alta onu üstüne lastikli çarşaf üstüne normal çarşaf şeklinde kullanıyorum… Bazen 2 çarşafı çıkartıp yıkaması zor geldiği için böyle birşey yapıyorum ☺️
Iknr-mls Alvindmrkl ben kizimdayken park beşik kullandım yataktan kalkmak zorundasın ama beşik işi bittiğinde küçük bir çanta olup yer kaplamalar kaldiriyorsun kullanışlı yani😉
Edshgl Kubra-25 https://www.hepsiburada.com/uni-baby-2060-alfa-anne-yani-sallanir-cibinlikli-oyun-parki-bebek-besik-70x110-cm--uni-baby-visco-yatak-p-HBCV00000M2TS4?magaza=bebe+365&url_src=and-product-detail Ben araştırırken en uygun bunu bulmuştum 100 TL zamlanmis tabi yine 🥺
Dilekcnkn Cicilibicili Babynest iyi ki aldım sürekli koyuyorum içinde gayet rahat duruyor ve Anakucağı😊 Keşke aldığım kıyafetlerden bir kaç parça küçük alsaydım 1-3 ay aldım oğluşuma hala kocaman 😂
Dilekcnkn Selcans Tabikide hayır o çantaların termal biberon gözleri olduğu için kullanışlı o yüzden tavsiye edebilirsiniz, ben ateş ölçeri temassız aldım.
Selcans Dilekcnkn teşekkür ederim favorimdeki çanta ile bakısiyordum o zaman onu da sepete atalım 😇 temassız kullandığınız marka nedir acaba?
mothers_baby2021 Cicilibicili bagi ana kucağı hayatımı en çok kolaylaştıran ürün herkes mutlaka almalı . Keşke almasaydım dediğim , göğüs pedi oldu . Öyle taşan bir sütüm olmadığı İçin çekmecede öylece bekliyorlar malesef
Selcans mothers_baby2021 tesekkur ederim bende ondan aldım ama burada temassız önerisini de çok gördüm. Deneyenlere bir danisayim dedim 😇
Dilekcnkn Ouzc Valla ben alırkende 129 tl’ydi şimdiden yazmışlar promosyonlu ama aynı fiyat 😂😂biz bez aldım dün o kadar güzel indirimler vardı bezlerde
Busramnida Cicilibicili Babynest can kurtaranım iyi ki almışım 🥰😂 her yere götürüp sallayıp yatırabiliyorum bebişimi 😍😂
Esramertt Kubra-25 canım ben dolaptan aldım temiz uygun fiyatlı park beşik yenisinden de bı farkı yok. Güzelce de heryerini sildim yıkadım mis 😄
Mom54544 M93 Mycey in ben yanlışlıkla aldım aslında bunu silikon uç istedim ememiyor bebeğim dedim bunu vermişti arkadaşlarım yanlış deyince baya kızmıştım kadına ama şimdi çok işime yarıyor 😂
bykarakan Alvindmrkl anne yanına dönüşenler var ben baby hope markaıs aldım henüz kullanmadım ama bir tarafı aşağıya iniyor