Cicilibicili Hlt-seyma21 bebekonfordan aldım ben. Ahşap anne yanı beşik. Hem kademeli falan baya memnun kaldım
Seminay Trendyolda ekim indiriminden anne yanı park beşik kraft fresh 700 tlye almıstık cok güzel geldi kasım indirimde takip edebilirsiniz
Mom3834 Daha dogurmadım 1 ay kaldı amaa yorumları tek tek okudum iyi ki yazılan her şeyi almışım keşke almasaymışım yazılan hiç bişeyi almamışım şükürler olsun 🤓 dogduktan sonra güncelleyeceğimm yorumuu:)
Momoztkn Hlt-seyma21 mammaturkiye sayfasında park beşik fiyatları çok uygun instagramdan bakabilirsiniz
gbyalcin Alvindmrkl park beşiklerde de anne yanı olanlar var, araştırabilirsiniz. Benim arkadaşım kraft aldı fresh olanı sanırım. Anne yanı da oluyo onunki, 😊
Beren47 Cicilibicili emzirme yastigi neden? bende ilk bebegimde almamıştım ama şimdi aldım belimde fıtık var kullanışlı olur diye düşünüyorum
Cidella Beren47 ben de aldım bence rahatlık kullanımda ve sonrasında da bebek otururken destek minderi olarak kullanacağım ☺️
Cicilibicili Beren47 ben hiç ihtiyaç duymadım açıkcası. Ama sizin daha farklı bir durummuş belki daha iyi olabilir o şekilde
Asella Beren47 emzirme yastıgı (C yastık) ben aldım ilk cocugumda o kadar rahatki hatta tek ben degil babası faln bile tutmak istediğinde o yastıgı kucagına koyup tutuyordu rahat edıyordu. 6 aylık oldugundada kızımın sırtına koyuyordum oturdugunda faln destek oluyordu saga sola düşmüyordu.bence cok kullanışlı ve uygun yastık👍🏼😇
Asudeprenses Beren47 ben ilk bebeğimle almıştım çok rahat etmiştim, eminim sende rahat edecen,hele fıtığın varsa sırtına Birtane de kirlent koyarsın super olur, hep iyi ki almışım diyordum ben,yine kullanacam,çok kullanışlı 😉
Beren47 Cidella evet destek minderi olarak ve yüz üstü konulduğunda ise yarıyormuş güzel günlerde kullanalım insallah🌸🤲
Feyza-nur Cicilibicili iyiki almışım Sallanan ana kucağı kollarımı kopmaktan kurtarıyor😂 ve korbel çöp kovası 😍 Keşke almasaymışım dediğim birşey yok 😂
12mommy Cicilibicili katlananlar cok pahalı kaç aydir kovalıyorum bir yerleşe indirimli bulamazmiyim yok bende normal küvet aldım 😣
Ozlemozyilmaz 12mommy ben e bebekten yeni aldım katlanan küvet setini 350 civarına sonra bı baktım çiçek sepetinde indirime girmiş 230 TL falandı hemde takımı , bence çok kullanışlı bı bakın isterseniz
ElifB08 Cicilibicili sanırım bebiş doğduktan sonra eşyada paniklemiştim diye dediğiniz her şeyi almışım helal be 😂😂😂😅
Anemoniasp Cicilibicili Küvetler en fazla ne zamana kadar kullanılıyor. Atılır ya rahatsız olununca. Katlanırlar bana da pahalı geldi BİM’den aldım normal
Cimen1409 Cicilibicili bnm 2. bebiş olduğu için tecrübeliyim bide herşeyim ya ablamdan ya arkadaşlardan yada kızımdan kalma sadece bi aldığım Müslin örtü onuda niye aldım bilmiyorum incecik carsaf😂😂
Cicilibicili Cimen1409 ayy ne güzel. Ya müslin çok yönlü aslında. Banyodan çıkınca onla kuruluyordum hemen suyu emiyor, pusetin üzerine örterdim dışardayken, terlemesin diye uyuduğu yere seriyordum.