Nergis1901 Fztnrvrd sureciniz kolaymi ilerledi? Dayanilmayacak acilarmi yoksa dayanilirmi? Bende sezeryan istiyorum.
denizinnannesi Fztnrvrd benimde 4 gunum bugun aksine git gide sisiyor dikislerimde yaniyor kasiniyir karnim uyusuk oturup ķalkmak eziyet givi uyku 0 bende
Fztnrvrd 333 hayır yapmadım sadece kayısı ve üzüm hoşafı içtim ama şuda var ben evlenmeden önce de sütü olan biriydim
Fztnrvrd denizinnannesi şişkinlik harici geri kalanlar bende de mevcut tuvaletinizi yapabiliyor musunuz ?
Fztnrvrd 333 evet küçüklükten beri var doktora gitmiştim annelik hormonlarımın yüksek olduğunu söylemişlerdi
Fztnrvrd Nergis1901 ben ilk iki gün aşırı zorlandım oturup kalkmak vs en kolay kısım ameliyat 🤪 hiç bir şey anlamıyorsun cunku anestezi gittikçe acılar başlıyor ama günden güne iyi olıyor insan dayanılmayacak bir sey değil tabi ama kişiden kişiye değişir 🥺
denizinnannesi Fztnrvrd evt yapıyorum benim tuvalette sorunluydu eski tuvlset tabure kestirdim esime yoksa ne yapardim bilmiyorum kabizligim yok ama sivi seyler tuketuyorum tam bosalma olmasada yinede yapiyorum
Nergis1901 Fztnrvrd cok gecmish olsun, peki iyne olunca belden sakat kalirsin falan diyorlar doghrumu
Fztnrvrd Nergis1901 yok ya emin ellerde olduktan sonra sanmıyorum istisnalar illaki vardır ama ben hiç duymadım görmedim
Fztnrvrd calikusu_03 sütüm hemen geldi doğmadan önce de vardı üçüncü gün tamamen geldi . Alttan muayene olmadım yapmadılar