eso14 Kızçeler detaylı ultrason da bebeğin yüzünü renkli olarak gösteriyorlar mı kağıdı vs falan. Aşırı merak ediyorum. Aytül çorbacıoğlu esmer hanımefendiye gidicem. Gidenler varsa bilgilendirebilir mi ? 😊🌸
Evaa1 eso14 iki gün önce girdim detaylıya bütün resimlerini mail attı yüzünüde renkli gördük beya bastı bile :) hattayüzünü görelim diye sağa sola döndürdü Çok memnundum doktorumdan inşallah sende görür memnun kalırsın canımm 🧡
eso14 kadifemsii internetten normal siyah beyaz olarak yazıyorda endişelendim 😂 bulunduğum yerde böyle imkan yok onun için istanbula gelicem ve renkli fotoğrafı olsun istiyorum
RumeysaNur34 Tabi canım veriyorlar sonuç için bir kağıt bir CD ve bebişin yüzünün olduğu pozlar bize ultrason fotoğrafını elden vermedi video ve çektiğinin hepsini CD ye atmıştı oradan aldık 🥰
eso14 RumeysaNur34 ayy çok sevindim valla bulunduğum yerde imkanlar yok onun için istanbula gelicem renkli fotoğraf olmadan dönmek istemşyorum 🥺
Evaa1 İstanbulda kadıköyde doç dr zeki şahinoğlu canım çok çok memnun kaldım. Tek tek ne varsa ölçtü ölçtükçe anlattı saydı bisaate yakın kaldım