Deryaasn Kızlar doktorumun verdigi magnezyum suda eritip içmelik,ancak zaten mide hastasıyım midemde cok yanma yapiyor icmezsek cocuk icin bir zararı var mı?doktoruma soracağım ancak muayene tarihime 1 hafta var geç kalmaktan korkuyorum.aranizda içmeyen var mı?
SayeMom Deryaasn benim doktorum hiç yazmadı regenesis max ile devam ediyorum doğuma kadar edecekmişiz, 25 haftalığım
Selcans Deryaasn kramplariniz, baş agrilariniz yoksa magnezyum vermiyor doktorlar genelde. Bu rahatsızlıklar var ise muz, maden suyu, kabak çekirdeği, çiğ badem ile takviye edebilirsiniz. Ben 16.dan beri baş ağrılarım nedeniyle kullanıyorum.
Lolilo Deryaasn ben de kramplarıma rağmen uzun süre kullanamadım mide ağrısı ve bağırsak bozulması yüzünden ama hiç olmadık 28. Hftada kasılmalarım başlayınca mecbur kaldım. Bu arada hap şeklinde olanları da varmış doktorunuza danışın yardımcı olacaktır bu konuda. Erken kasılmaların çaresi magnezyum 👍🏼
cylns Magnezyum kasılmaları da engelliyor ,erken doğum riskim var ve ben de uzun süredir kullanıyorum. Mide yanması sizi zorluyor anlıyorum fakat doktorunuza danışmadan bu bir hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.
incikinannesi Deryaasn Bana da ilk doktorum suda eritmenden vermişti ben onu içemedim daha sonra hap olan magnezyum istedim devam ediyorum sizde isteyebilirsiniz
poyrazinannesi3547 benim bi kaç gece kramp girdi sag bacağıma doktor magnezyum vermişti 1 ay kullandm 2 gün önce gittim doktora azalt magnezyumu dedi arada içmiyorum maden suyu içiyorum 30+6 haftalık olduk
Selin12- Deryaasn magnezyum çocuk için değilde sizin için veriyor kramplarinizi hafifletmek için kramplariniz yoksa içmeye bilirsiniz ama muhakkak doktorunuza sorunda bırakın
Aslihan2 Kızlar 17.haftadaym 2 gündür aşırı bacak ağrısı yaşıyorum uyuyamiyorm hatta huzursuz bacak sendromu gibi ayni buda mı magnezyum eksikliğinden oluyor acaba
Boesie Aslihan2 Canim ayni durumdayim 16ci haftamda basladi bugun randevum vardi doktorum direk magnezyum yazdi kullanmaya basladim bakalim 19 haftadayiz ama 3 haftadir gece ¾ kez uyaniyorum🥺
anneyimmm_ Deryaasn benimde midemi mahvetti ama kramplarım başlayınca hap formunu yazdı bana sizde isteyin