Ozlemmpapatyaa martta dogumum olucak kızlar 0-3 aylık uzun kollu alsam olur mu daha martta ve nisanda havalar tam ısınmamış oluyor siz nasıl alıyorsunuz görsel falan atabilir misiniz martta ve nisan sonunda dogum yapıcaklar
Tazeannevebebegi Ozlemmpapatyaa evet canım bende nisan ortasında doğum yapıcam baya serin oluyor ben tekirdağ Ergene de oturuyorum bulunduğun bölgeye de bağlı. Biraz
Meleklerim34 Ozlemmpapatyaa benim ilk kızım da martta doğdu şimdi ki de 21 martta doğacak inşaallah önceki tecrübeme dayanarak 0-3 ve 3-6 aylık alacağım herşeyi kollu almayı düşünüyorum
teletabi Ozlemmpapatyaa martın 22 si gibi görünüyor doğumum. 0-3 leri uzun kollu alıcam. Yaşadığım yer soğuk bi memleket geceleri vs daha da soğuyor. O yüzden uzun kollu almayı düşünüyorum ben. 3-6 larda da bir iki tane uzun geri kalanı kısa kollu alırım diye düşünüyorum ama bilmiyorum oğlum 0-3 leri 3 aylık olana kadar giymişti. Kalıbı biraz büyüktü aldıklarımın oğlumda minnoştu. Kızım nasıl olur bilmiyorum şuan ama 0-3 ler uzun kollu daha mantıklı olur gibi geliyor bana
Meleklerim34 Ozlemmpapatyaa biz bi aylıkken 3-6 ay kıyafetlere geçmiştik çünkü kalıp olarak genelde çok ufak oluyorlar 0-3 aylar
Meleklerim34 Ozlemmpapatyaa 3-6 aylık zıbın tercih edebilirsiniz geriye kalanı doğduktan sonra gelişimine göre de alabilirsiniz
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozlemmpapatyaa Kuzum bende Mart’ta görünüyor doğumum 19+1 iz şuan uzun kollu zaten bebek 3 ay oluncaya dek giyilir o yüzden 0-3 ay aldığın tüm ürünler uzun kollu olsun haziranin ortasına kadar uzun kollu giyerler bebisler
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozlemmpapatyaa tabi 3-6 aydan da birkaç tane uzun kollu al kuzjm çünkü bazen bebekler 40 i çıkmadan kilo almaya başlıyor ve 0-3 Ler olmuyor
Burcu1562 Benimde 21 mart tarihinde doğum gözüküyor ☺️ 0-3 ayları uzun kollu aldım. 3-6 ay karışık aldım bi kaç tane şimdilik ☺️ tekirdağda yaşıyorum haziranın başı ağustosun sonu illaki biraz serin oluyor akşamları ☺️
Anniii Ozlemmpapatyaa canım benimki Nisan’da doğacak ben iki 6 7 tane uzun kol 10 tane kısa kol aldım 0 3 aylık geri kalanı da 6 9 aylik aldım ama.cok kıyafet almadım çünkü kiizm çok çabuk büyümüştü çoğunu giydiremedim bununda öyle olsun istemedim büyüdükçe almak daha mantıklı ama hastaneye hem kısa kol hem uzun kol götür ben öyle yapmıştım Ağustosda doğum yaptım o zaman bile uzun kol aldım hastaneden çıkarken uzun kolla çıkardım çünkü bedeni çok narin üşüsun istemedim🤗