Suzan-mustafa55 Gebelikte sigara kullanan varmı kızlar yada kaç tane içiyorsunuz 3 gündür bırakma kararı aldım icmiyorum ama zor duramıyorum galiba
333 Suzan-mustafa55 canm valla iyi bir örnek olmayacak benim ki ama ben çok zorladım kendimi başlarda olmadı stres oldum durduk yere insanlarla kavga ediyordum sonra içmeye devam ettim 1 paket zar zor iki gün gitti öyle içtim hep şükür bebekte bi sıkıntı olmadı şimdi 20 günlüğüz
ozge07070 Suzan-mustafa55 bende sigara içiyordum canım temmuzun 24 ü gecesi kan testi verdim eğer hamileysem bırakıcam sigarayı demiştim kan sonucum çıktı baktım hamileyim o gece son bi sigara içtim bi dahada ağzıma sürmedim 4 ay olcak neredeyse canım istemiyor
MaBelle Suzan-mustafa55 dayanın ve içmeyin 😔 ilk 3 ay özellikle bebeğin gelişimi için çok çok zararlı. Sigara içip bebekte sorun olmadığını söyleyenler var çok korkunç..Yapılan araştırmalarda zeka geriliğine bile yol açtığı ortaya çıktı.. evet zor ama bebeğinize odaklanın onun annesisiniz artık.♥️
ozge07070 Suzan-mustafa55 inşallah bırakabilirsiniz ama doktorlar kendini strese sokmaktansa günde 3 taneye kadar falan izin veriyorlardı sanırım
defneninannesiiii Suzan-mustafa55 6 aylık hamileyim bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür sağında solunda bişey yok bebeğimin vicdan azabı çekiyorum tabi ama bırakamıyorum işte napalim bol bol yoğurt kefir ayran süt tüketin bide nar kanı temizler ben kendimi böyle avutuyorum işte
Suzan-mustafa55 Muberenay_25 evet az iciyorum diye kendimi kandırıyorum oysaki azıda çoğuda aynı bebek icin