Minikbirkalpp Kızlar katlanabilir yer tutmayan küvet ve kovasını almak istiyorum sizler aldınızmı hangi markayı tercih ettiniz
Asyaveannesi36 Minikbirkalpp trendyoldan hobby life diye bir marka bize arkadaşım hediye aldı indirimde baya düşüyor 180 e kadar düştüğünü gördüm ben geldi denedim çok da güzel 😌
Busss_ Minikbirkalpp. Trendyolda indirimden almıştım 180 TL idi canım takip et istersen Kasım indirimleri var. Bebek mağazalarında çok pahalı.
Minikbirkalpp S02_ bi arkadaşımda bimden almış çok memnundu tabiki yetişemedim ona geldiği gibi bitmiş
Minikbirkalpp Asyaveannesi36 evet canım bende ona baktım yorumları falan iyi ama sizlere sormak istedim tesekkur ederimm
Minikbirkalpp Busss_ e bebekte annemler bakmış 400 falan gibi bi rakammış trendyolda şuan 275 tl 8 kasım 11 kasım indirimlerini bekliyorum bende
RumeysaNur34 4 ay önce falan bir züccaciyeyede gördük 3lü set hemen aldık henüz kullanmadık ama kız kardeşim aldı kızına kullanıyor hem yer kaplamıyor hem rahat dedi
Minikbirkalpp RumeysaNur34 evet canım yer kampalamaması en güzel artısı diğerleri alınıyor bebek büyüyünce öyle kalıyor bu en azından katlanınca incecik oluyor
RumeysaNur34 Minikbirkalpp aynen canım hem sağlamda yani gerçekten iyi kullanılırsa başka çocuğun da olsa kullanır