defneninannesiiii Halime0638 Evet bende de oluyor bugün sordum doktoruma rahim agzi kapalı bi sorun yok dedi kız çocuğu aşağıda olurmuş herhalde ondan😂
Kumsallina95 defneninannesiiii Vala çıktı çıkacak sandım bizim kız baya asagda hissetim yürürken birşey yok oturdum mu suyu pıt pıt hisediyorum altta
Kumsallina95 Gkces09 vallahi fena ya bugün başladı bu allta oturunca suyu pıt pıt ediyor tuhaf ilk hamileliğimde son ayda olmuştu bu daha erken
Meleklerim34 Ci haftadayım herhangi bir leke kan vs yok ama az evvel bi karın ağrısı başladı ırmak midir acab
leylo29 Kumsallina95 Vlla ilk gebelik bilmiyom ama ben anlamadim genelde bebgim sagda oluyor yani tekmesi hep orda vuruyor arastirdim da bebegin hickirik sesi diye solediler
Kumsallina95 leylo29 benim ikinci gebelik ilkinde hiç olmadı son ayda oldu aynen hep sağ tarafımda hareketleri
Halime0638 Kumsallina95 bnde hep sağ 😂😂 geçen eşime diyorum öyle bir vuruyorki sanki ayağı ordan cikivercek😂😂
leylo29 Kumsallina95 bnimde hep sagda erkek bnimki canim şükür ordan hissediyom bazen gobek deligimden kenarlarindan dolaniyor valla
Busra2013 Kumsallina95 benımde cok gareket etmıo ama edınce sag sol kasıkta ve ıkısının ortasında hareket ettıgı an ıdrara gıdıyorum benımkıde kız