Eliifkc Figougi midem bulandığı an uyuyodum ben ilaç kullanmadı hiç bir de limonlu ayva iyi geliyordu
aysnrsvs Figougi 12 +4 te bulantı ilacına başladım işkence çekmişim resmen hemen randuvu alıp doktorunuza danışın ilaç kullanın bulantı halim hiç geçmiyordu şükür iki gündür iyiyim
Smr10 Ya nasil basa cikicaz gercekten 8.haftaya girdik dahada artti bulantilarim :( bisey yiyemicem sknti olucak diye korkuyorumm
Mrvysnn 12 haftaya girdim ilaç kullanmadıgım zaman asırı kötüyüm hiçbir şey yiyemiyorum ilaç kullandıgımda biraz daha rahatım arada bulantı yoklasa da beni idare hiçbir çözüm yok sanırsam
1616omur Taze zencefıl demliyordum ıcıne bi kaç damla limon tüm gün bulantımı bıçak gıbı kesıyordu doktoruma danıştığımda kan akışını hızlandırdığını soyledıgı için gönül rahatlığı ıle içtim bana çok iyi geldi
Zeynepbaran 1616omur bende covid im zencefil bal limon içiyorum zencefil gebelikte zararlı ı diye araştırırken mide bulantısı a iyi geldiğini okumuştum deneye bilirsiniz
1616omur Evet zencefıl kan akışını hızlandırdıgı ıcın bebeğe faydası var ılk haftalarımda çok yoğun bulantı yaşadım suan 36+0 olduk çok şükür o günler geçeli çok oldu