Adalina09 elfffffslu şimdiye kadar çok ağır işler yaptım tarlada çalıştım her işi yaptım yani çok şükür bişey olmadı inşallah sende bir sorun yaşamazsın sol tarafına yat dinlen
Nurciv elfffffslu youtube da bir doktordan dinlemistim. Agri kaldirmayin Rafa uzanmayin gibi seylerle hamileleri tedirgin ediyolar. Bir bebek saglikliysa isterse halter kaldirsin Anne Birsey olmaz diyodu. Sen stres yapma Hicbisey olmaz insallah💐
elfffffslu marbling10 çift kişilik yatağın bazasını kaldırdım yatağın içinden birşey alacaktım ama ağır geldi yani
balllkabagimm elfffffslu bir şey olmaz canım merak etme dinlen🙏🏻 Olacağı varsa durunca da olur içini ferah tut. Ben koca evin eşyalarının yerini değiştirmiştim tek başıma daha yeniydi.
Crnnn7 elfffffslu bence herhangi bir riskiniz yoksa hiç düşünmeyin bu kadar ince. Ben 20. Haftamdayım ve o dediğiniz ağır bazaları kaaaç kere kaldırdım kaç kere poşet taşımak zorunda kaldım. Sakınan göze çöp batar. Çokta sakınmayın çok abartmadıkça ve düşük riski olmadıkça
Loveis16 elfffffslu Canım sıkıntı yapma kanaman falan varsa doktora git tabi. ilk haftamdan beri kaldırıyorum o bazayı. 15 kilo yeğenim var onu da çok kucakladım. Riskin yoksa o kadar çok sıkıntı olacak şeyler değil bunlar
Mihriballim İnşallah bişey olmaz bende 5.katta oturuyorum asansör yok markete gittim baya alışveriş yaptım meyve suları sütler deterjanlar meyve bilmem ne 6 poşetle çıktım 5. Kata Bi daha asla yapmam 3 gündür belim ağrıyor. Dikkat etmek lazım
elfffffslu balllkabagimm Ayy inşallah ya çok tedirgin oldum birde eşim askeri personel görev sebebiyle farklı illerdeyiz şuan tek yaşıyorm dikkat ediyordum çoğu şeye ama biranlık dikkatsizliğime geldi
Yazelbudak46 Çift kişilik koldukları kaldırıp altını temizlediğim oldu şu an 27. Haftamı bitirmek üzereyim ben yaptım ama siz yapmayın.. o kadardan da bişey olacağını zannetmiyorum ama kanaman olursa doktora başvur
tomrisveannesi elfffffslu korkma bir daha kaldırma tabiki dikkat et ilk 3 ay önemli.. bende çok hareketliyim unutuyorum hamile olduğumu herşeyi yapmaya çalışıyorum 🙂