Zorlansamda çok şükür bıraktım. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hamilelikte sigarayı birakamayanlar & emzirirken sigara içenler
Bende bıraktım. Bırakılmıyor denilmesine inanmıyorum bu yüzden
patilibalik aynı durumdayım ilk başlarda çok zorlandım ama bıraktım ve iyi ki bırakmışım diyorum şimdi kokusu bile kötü geliyor inşaallah doğumdan sonra başlamayız 🙏
patilibalik nasıl bıraktınız önce beyinde bitirmek gerekiyor haliyle ama sanki yasak oldukça daha çok iradesizleşiyor insan
Vmerve önce etkilerini okudum olmadı sonra Allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okudum olmadı sonra bir gece rüyamda bebek gördüm kendi bebeğimdi sanki kalktım bir daha icemedim beni uyarmış gibi hissettim ne bileyim
Nasıl bıraktınız ya bana söyleyin ben bı turlu bırakamadım 4haftalik hamileyim yapamıyorum aşırı sinirleniyorum icmedigim zamanlar
Duyguseli_kz herşeyden önce bebeğini düşün bırak
patilibalik hamileyken içmedim, doğumdan sonra başladım ufaktan dayanamadım
patilibalik bende zor bırakmıştım 3 aylık hamileyken şu an bebeğim doğdu ve 5 aylık çok şükür daha içmedim bazen çok zor tutuyorum kendimi ama yinede tutuyorum. Ama emzirme bitsin kesin içicem yani 🤭
Duyguseli_kz bi yedi haftaya kadar tek yük içtim haftada bir iki belki üç tane hatta kalp atışını duydum yine içtim sonra dedim ki yha bişey olursa sigara yüzünden kendimi affetmem deyip içmedim hem kafada bitirmek önemli hem bebeği düşünmek gerçekten tiryakisi için çok zor ben öyleydim
Duyguseli_kz tam içmek istediğin anda karnındaki ufaklık aklına gelsin ona çok zarar vereceğini ve bunu bile bile icebilcekmisin diye kendine sor
Bende önce çok içiyodum hamileliği öğrendim direk bıraktım ilk başlarda bulantidan dolayı tiksinmistim şuan canım istyor ama bebeğimi dusununce vazgeçip dolaptan bsyler atyorum agzma 🤗
Bebiscann emziriyor musunuz bende içmeyi düşünüyorum