CerKo 37+3 haftalık hamileyim bebek hareket ettikçe altima kaçırcak gibi oluyorum 😃normal mi doğum pozisyonu almıştı 3 4haftadır ama kanala yerleşmemişti 2hafta önceki kontrolde göbeğimin indiğini hissediyorum yerleşti sanırım baskı ondan mıdir
patilibalik CerKo Her gece 5 6 kere tuvalete taşımıyorum gün içindekileri saymıyorum bile. Aynı durumdayım çok fena…
honeysmom CerKo bendede aynı durum vae tuvaletten çıkıyorum dışarı adımımı atmadan yine geliyor. 🤦🏻♀️ Bi gün uyuyodum zaten 😁
FatihBatur CerKo 27. Haftadayım oturuyorum hic birsey yok 😂 tam eşim yanıma gelip sarılacakken sanki saatlerdir hic tuvalete gitmemişim gibi tuvaletim geliyor Allahhhh geliyor geliyor valla altima kaçıracağım çık önümden diye koşarak gidiyorum 😂
CerKo patilibalik Gece 6 garanti benimde ama gün içinde böyle olmuyordu hiç korkuyorum acaba su mu geliyor yavaş yavaş da gelebilirmiş
CerKo Hareket ettikçe sanki idrar torbasını oyuncak yapmış gibi ya şimdiden böyleyse 40. Haftalara sarkarsa bez bağlarım heralde 😃😃😃
FatihBatur CerKo 😂 bu ikinci gebeliğim 37 de yastık yorganı tuvalete götürüyorum direk git gel yapmaya gerek yok