Minigin_annesi0 Kızlar değerlerim gayet düşük çıktı sonucum iyi ama doktor dün bi değerin biraz yüksek dedi sıvı aldırmak istermisin dedi bende istemedim herşey normalken neden sıvı aldırıyım dedim kendi kendime. İçimizde karnından sıvı aldıran var mı merak ettim
mmerveender Minigin_annesi0 herhangi bir kötü sonuç aksilik yoksa sakın karnından iğne vurdurma keseyi deliyor düşük ihtimali çok amniyosentez dedikleri bu oluyor galiba
Saelif Minigin_annesi0 yas riskin mi yüksek benimde ole karninda sivi aldirmam lazim mis bebegin zekasi icin ama dusuk risk var filan aldirmiycam ben
Minigin_annesi0 gmzlpsln istemedim zaten imza attım çıktım ne olursa olsun Rabbimin emri herşey Allah’tan gelir biz yinede sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz rabbimden
Minigin_annesi0 mmerveender Valla hayırlısı olsun yüksek riskin var dese biraz düşündürür ama o risk yokken yaptırmam herşey Allah’tan geliyo
Minigin_annesi0 Saelif yaş riskim falan demedi 21 yaşındayım herşey normal sadece bi değerin yüksek dedi istersen aldır dedi mecbura koşmadı