01ozlem_ctnky Merhabalar. Hanımlar ya ağrı kesici içemiyoruz malum bu hamilelik dönemin de dişinol vs. De kullanmıyoruz . Dişim felaket ağrıyor sizin bir çözümünüz var mı acaba ?
gulfemsvnc 01ozlem_ctnky gebeliğimin ilk 6 haftası diş eti ağrısından çok çektim. doktorum günde 3 tane parol içebilirsin demişti bende 1-2 tane kullanmıstım. cok ağrılı bir sey çekmeden anlamıyor insan, parol kullan canım
Merveikratanem 01ozlem_ctnky bence bir diş doktoruyla görüş antibiyotik başladım pazartesi diş cekimim var allahin izniyle
Mom3834 Sadece parol icebilirsiniz onun dısında hiç bir öneriyi uygulamayın, sarımsak karanfil karbonat diye dolacak birazdan burası :))) diş hekimine muayene gidin.
01ozlem_ctnky Parol içebiliyor muyuz ? Süper ya sağolun Allah razı olsun. İnşallah geçer. Hayrınıza sizde dua eder misiniz. Diş ağrısı çok kötüüüüü 😢😢
Serifedayan 01ozlem_ctnky bilmez miyim canım bende çok çektim sadece parol kullan onun dışında hiçbirşey kullanma
01ozlem_ctnky Mom3834 Normalde hamile kalmadan önce tedavi görüyordum. Doktor ilk 3 ay diş kontrollerine ara vericez dedi. O yüzden tedavi yarım kaldı. Yoksa gidiyordum ama ara vericez deyince kaldı.