Beyzan738 Kızlar 18+4 Dünden beri midem yanıyor boğazım eksiyor ne geçirir acaba çok rahatsz oluyorum ya sizdede oluyormu
Glcntn Beyzan738 bende 16. Haftada başladı 32.haftadayım daha beter doktor şurup verdi onu içiyorum . . Bazen o bile fayda etmiyor gece bazen oturarak uyuyorum. Yeme içmene dikkat et domates poğça açma vb yememeye dikkat et soda ve salatalık bazen iyi geliyor çok yoğun değilse .son zamanlar daha artıyormuş
tugba12111 Beyzan738 sade soda iç bide yemekleri çok fazla yememeye dikkat et fazla yiyoncede oluyomus
Beyzan738 Glcntn bekarken den beri midem rahatsz salatalk soğan bunlara gelemez direk ağrir gastrit vardı Ama şuan hamile olnca niye olurki diyorum sende de olduğuna göre normal Demekki geçmezse doktora diyim bari
Glcntn Beyzan738 normal cnım çoğu hamilede oluyor sonlara doğru daha çok oluyor doktor surup yazıyor onun için
Gozdey Kızlar 30. Haftamdayım mide yanmalarım oluyordu doktorum rennie duo önerdi onu kullanıyorum yanma olduğu zaman gece yatmadan önce çok iyi geliyor tabi ben bilir kişi değilim doktorunuza sorup uygunsa kullanabilirsiniz 👍🏼
Burcubuket Valla ben 9 haftalıgım 7 haftadan beri çekiyorum ekşime asit ve su içsem yukarı dogru geliyor gaviscon bile fayda etmiyor artık