Bsrbsrrr Yine aynı konu ama bu akşam aşırı derecede midem ağrıyor, midem bulanıyor ve yanıyor kızlar ne yapabilirim, bu akşam hiç bişey yiyemedim kussam kusamıyorum 🥺 ayva yedim geçmedi kraker yedim geçmedi onlarıda 1-2 tane anca bana acil çözüm lazım klozetin başında kaldım🥺🥺🥺🥺
Ceyda12 Bsrbsrrr çokta herşeyi denemeyin bu sefer onlar insanı kusturuyor bende 1 ay kadar öyle kustum sonra ilaçla 1 ay daha direndim
Ayselkaracizmelli Bsrbsrrr meyveli soda iç bende yeni hamileyim anne arkadaşlarımdan tavsiye ettiler meyveli soda midene iyi gelir dediler artık her yemekten sonra maden suyu içiyorum ve aşırı iyi geliyor
Bsrbsrrr Maden suyunu çok az içebildim, peşinde kustum Allahım gerçekten şimdiden anne olmak çok zor ama çok şükür🙏🏻 Allah isteyen herkese versin
Ayselkaracizmelli Bsrbsrrr ala ala ben içiyorum ve baya etkisini gördüm çok bulanıyor doktorum ilaçlar ve vitamin hapları vermişti mide bulantısına iyi geliyordu fakat halsizlik çoktu ve hep uyku o yüzden bıraktım
Semanurelkun Çok iyi anlıyorum sizi, günlerce öyle yaşadım, aç kalmak daha da mide bulandırıyor, kustuktan sonra rahatladığınız o an bi şeyler yemeğe çalışın:( beklemeyin. Allah’ım yardımcınız olsun