Sevdanur2 Cinsiyet için gittim arkası dönük ama yumurtası var dedi pipiyi göremedim dedi açıklamada yapmadı sizce ne demek istedi
Mmerveee Sevdanur2 2 gun once ayni seyi benim de doktorum soyledii arkasi donuk bacaklarini kapatmis ama bacak arasinda yumurta gordugunu soyledi %80 erkek dedi. 1 ay sonra kontrolum var tekrar gel de dayan 1 ay 🙈
Murphy Sevdanur2 doktora sormadınız mı ne demek istediniz diye daha güzel açıklardı 36 haftalıkta hala kesin belli olmaması ilginç
Muhammedamine Sevdanur2 madem öyle dedi neyi düşünüyorsunuz madem bacak arasında yumurtalarını görmüşse ? 😳
Muhammedamine Sevdanur2 doktorlarınız iyi olmamalı bi kaç haftaya doğum yapacaksınz neye göre alışveriş yaptınz kendinizi nasıl hazrladnz şimdi kemik yapısına bile net cinsiyet söylüyorlar heleki sizin haftanzda kesinlikle ner birşey söylenmeliydi
Mmerveee Sevdanur2 bir dahaki kontrolunu bekle canim o zaman netlesir insan da merak ediyor biseyler almak istiyorum ama kiz mi erkek mi ne alicam derken heyecandan kaldim boyle 😀
sudamlasi Murphy Aysenurtsr Tosbik Muhammedamine hanımlar bu kullanıcıyı kale almayın😄çünkü hepimizi kandırıyo burda bi çok hesap açtı hepsinde haftasını farklı söyledi 5 haftalığım 19 haftalığım 25 haftalığım 34 haftalığım şimdi 36 haftalığım dıyo ve bebeğinin kız değil erkek olmasını istiyo admin sürekli hesabını siliyo yine geliyo😂bana da ağır küfürler etmişti ne zamandır arıyordum bu şahsı küfürlerden dolayı dava açcaz o yüzden itibar etmeyin canlar🙏🏻💕
Sevdanur2 Muhammedamine kendi doktorum erkek dedi 19 haftada izine gittiğinde 3 ayrı doktor arkası dönük bu kiz dedi
Zuhal2205 sudamlasi bende diyorum 36. Haftada cinsiyet nasıl belli olmaz. Nasıl insanlar var ya. Burayı ne olarak görüyolar ve ne şekilde kullandıklarına bakar mısınız şaka gibi