pinartonguc Kizlar bu gögüs ucu kremini kullanip memnun kalan veya kalmayan varmi. Cumartesi siparis ettik bugun gecti elime tam 1 ay kala kullanmaya baslayacagim insallah faydasini gorururum🙏
Cansu-1 pinartonguc ben kullandım hamileyken başladım bi buçuk ay öncesinden her doğum yapanda göğüs yarası oluyomuş ama ben 3 gün çektim oda çok hafifti ondan sonra normale döndü önceden kullandığım için faydası olmuş şuan kızım 13 günlük
ebruzb pinartonguc bende aldım 35.hafta da kullanmaya başlamayı düşünüyorum şurada bekleyeyim bende ☺️
Beno Cansu-1 kaçıncı haftada başladınız bende almayı düşünüyorum.suan 20.haftadayim hassasiyet hissediyorum böyle aciyo arada acaba alıp minik minik sursemmi doğuma kadar
pinartonguc Cansu-1 Masallah🧿 Allah bagislasin🙏 Normal mi oldu sezaryan mi dogumunuz. bende duydum iste yara vs oluyor diye o yuzden bu kreminde metini duydum ve aldim
ebruzb Beno bence şuan erken sizin için allah korusun uyarı olduğunda erken doğuma sebep olabilirsiniz son haftalarda kullanılmasını öneriyorlar