Gulra Bugün 10+2 olduk. Süt ve ayran içemiyorum hiç içmedim bu yaşıma kadar. Ama peynir çok yiyorum. Herneyse bu hafta olduk hiçbir belirtim yok. En son 8+6 da girmiştik haftasıyla uyumlu demişti ama bende ne bir mide bulantısı ne bir baş dönmesi kanama ağrı hiçbir belirti yok. Tabiki olmaması güzel ama herşey normal mi?Kontrole de daha var özel olduğu için çok para veriyoruz haftalık gidemiyorum.Bebek gelişmiyor olabilir mi?
autumn Gulra bence masallah diyelim şanslı bir hamilesiniz insan o haftalarda hareketleri de hissetmeyince sürekli bisey mi oldu endişesi taşıyor ben kontrole her gittiğimde hala orda mi diye doktora soruyordum😊 çok bulantim olmasına rağmen merak etmeyin insallah sağlıkla büyüyordur güzel düşünün 🤗
anonimgelin Gulra bende 10+5 im bende de hiç bişe yok sadece maydonoz dan tiksiniyorum o kadar hiç bir belirtim yok
Melismomyy Gulra benimde 18 haftalık🐣 ama baştan beri ne bulantım ne kusmam ne başka şikayetim oldu çok şükür sağlıklı ilerliyo merak etme ☺️ Şanslıyızdır diye düşünüyorum 🍀
Gulra anonimgelin bende öyle cok sükür inşallaj iyidir. Siz en son me zaman gittihiz doktorunuza söylediniz mi bu durumu
Gulra Melismomyy çok şükür inşallah böyle devam eder uzak bir şehirde tek başımayım bakan kimsem olmaz. İyi olsunda
SuperrMomm Gulra Sizin gibi olmak için neler istemezdim 11 haftalık hamileyim bulantı, kusma,her şeyden tiksinme, yataktan kalkamıyorum kısacası. Şimdi oturun ve şükredin lütfen 😬😬❤️❤️❤️❤️
Gulra SuperrMomm yok ben zaten şükrediyorum her zaman. O cok ayrı bir konu zaten. Ben genelde insanlar yaşar ya yaşamayanda var mı diye sordum bu durumu . Sizede geçmiş olsun.
Busragonullu32 Gulra Maşallah Maşallahh bende de hiç mide bulantisi kusma vb şeyler hiç yaşamadim ilk zamanlar kasik ağrım ve halsizlik yaşadim o kadar Benimde kontrollerde Herşeyim gününe göre gidiyordu Su an 36+2 haftaligiz mide ağrisi da hiç başlamadi🤭
anonimgelin Gulra evet söyledim olablr dedi kuscam değilsin ya dedi kalp atışını felan hep duyuyorum ztn
Diclerdal Ben de 10+1 oldum bugün ve hiç bir belirtim yok dün doktora gitmiştim hareket ettiğini gördüm çok güzel bir duygu🐥 Merak etmeyin hiç bir problem yoktur gerçekten şanslı gebelerdeniz içiniz rahat olsun 🌸
Gulra Diclerdal ay inşallah bende görürüm hayırlısıyla cok sabırsızlanıyorum. Nasıl geçecek bu 9 ay:)
Nergissi Bebeğin sağlığının senin belirtilerinle hiçbir alakası yok canım. Benim de birkaç defa midem bulandı yemeklerden tiksindim. Göğüs hasssasiyeti vardı. Aniden hepsi kesildi şuan hiçbir belirtim yok. 10 haftalığız. Ben de bir şey oldu sanmıştım çok endişelenmiştim ama Pazartesi günü gördük minnoşumu sapasağlamdı. Stres yapma boşuna
Gulra Nergissi ay benimde tek göğüs hassasiyetim vardı oda azaldı. Bende tiksinmede sürekli aynı şeyi yediğimde oluyor cok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah.
Sibelslck Nergissi bende aynı sizin durumunuzdayım 10+3 üz ama dün birden kesildi bulantılarım falan cok tedirginim sanırım yarın dayanamayıp gideceğim doktora
Loveis16 Gulra 16 haftalığım ilk günden beri belirtim yok hala yok Allah’ıma çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı. Sadece korona geçirdim geçen hafta o günlerde biraz midem bulanmıştı oda geçti