Nrbrkt Kızlar arama butonu kapalı olduğu için burdan yazmak zorunda kaldım . Çok boğaz gıcıklığım ve öksürüğüm var hamileliğimin 37 haftasındayım ne yapabilirim. İnternetten ada çayı falan baktım ama yasak diyor fikirlere ihtiyacım var. Zaten son günlerim çok ağrılı sancılı geçiyor öksürdükçe iyice zorlanıyorum
Gonul_enes Nrbrkt hakiki zeytinyaginin icine 3 4 dis sarimsak rendeke yag biraz ustune ciksin sarimsaklarim, karanlik bi yerde 3 4 saat bekle, gece yatarken pamukla ayaklarimim altina sur yat hemen etki ediyor, etki etmesse bi kac kez tekrarla
Zeynepbaran Nrbrkt geçmiş olsun pekmeziniz varsa yarım bardak pekmez yarım bardak su karıştırıp kaynatın içine tereyag veya zeytın yagı koyun bır yemek kaşıgı bogazı yakmayacak sıcaklıkta olunca için bogazı göğsü yumuşatıyor göğsünüze limon ve zeytın yağı karışımı sürmeyi de deneyebilirsin
tugce_5657 Bende aynı durumdayım canım öksürük balgam ateş bir haftadır yatak döeşk yatıyorum 27 haftlık hamileyim limon bal zencefil karışımı yiyorum sirkli limonlu su içiyorum bol meyve tüketiyorum sıcak ıhlamur kuşburnu limon içiyorum propolis içiyorum pekmez yiyırum en önemlisi kendini sıcak tutve bol su iç öksürügüm gitti gibi birşey adaçayı adet söktürücü uzak dur rabbim şifa versin
Gonul_enes Nrbrkt birde viks varya sirtina omu sur birde pamuk bi havlu sirtina, onunla yat goreceksin fayfasini ins