Ezcez 17+3 haftalığız bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum ama doğum beni korkutuyor sırf bu yüzden sezeryan olabilirim ilk gebeliğim ve doğum hakkında çok bilgim yok acısı sancısı beni korkutuyor yanlışmı düşünüyorum 🙁🙄
DuyguEyupoglu Ezcez Ben hemşireyim normal doğumu çok gördüğüm için bende korkuyorum açıkcası yapabilceğime inanmıyorum😪
Zhrnc Ezcez kabuslarım oldu diyebilirim Her gece normal doğum için sancı çektiğimi görüyorum ama doguramadan uyanıyorum 35+6 oldum ondan sanırım bu stres :/
Zeynepasell Ezcez normal Doğum yaptım tek sıkıntı popo üstüne oturmadım hala 14 gün oldu herkes normal iyi diyor ama bilemedim sezeryan dikişi hep agriyor sonradan diyorlar bi geçse bende bunaldım biraz
Zynppp1 Zhrnc bende aynı durumdayım özellikle bugün içimde inanılmaz bi korku bi stres var bi an önce evi toparlayıp kendimi dısarı atıcam moral olucak birilerine ihtiyacım var 🤢🤢
Didemalkanendik İlk doğumum normal oldu bunda hiç istemiyorum bebeğim ters inan dönmesin diye dua ediyorum çünkü kayınvalidemler normal doğur diyorlar ama geçenlerde bi sancım vardı pkdr korktum ki ağladım o derece gerçi bnm ilk doğumum zor oldu onunda etkisi varda yine de yok anam ben normal doğuramıxam bak daraldım yine 🤦♀️🤦♀️
Cenkerim Sancidan kormayin kizlar normal dogum icin...ama sonrasi icin korkabilirsinz kuyruk sokumu agrisindan oturamiyorum 2 haftadir
Eliftuba Cenkerim kemik mi zedelendi acaba baktırdınız mı ? Benim normaldede kuyruksokumu sıkıntım var batıyor bana. o yüzden tereddüt ediyorm biraz doğumdan snra daha kötü olurum diye
buse_yildiz24 Ezcez senin korkular erken başlamış benim korkularım 30. haftada başladı şuan 32. haftadayız ee artık gerçekler vuruyor tabi😄😄 bende korkuyorum normalden 😐😐
Yabrukus Bende hamilelikte hemoroid başladı doktorum ilerler diyor onun dışında korkum yok aslında ama kesi olur diye muhtemelen sezaryen istiycem alttan kestireceğime üstten kestireyim derim
Derinimm Ezcez hic korkma canim Allah yardim ediyor bol bol yuruyus egzersiz yap son zamanlarnda kolay dogumlarin olsun🤗
Eymencik Benimde var çünkü bebeğime kordon dolanmış 1 tane atkı şeklinde dedi ama normal yapılır dedi bebeğin kalp atışına göre son dakika sezeryane alabiliriz dedi kararsızım bende
Zynppp1 Zhrnc bi çok insanın içinde yanlız hissetmekte yalancı gülümsemelerle yaşamak daha da kötü olsun eşin yeter sana 😊