sunashn50 Yakınımızın 1 yaşındaki kızı 4. Kattan düştü yoğun bakımda şuan beyninde kanama var kaldıramaz diye ameliyat edemiyorlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin güzel kalpli anneler 🙏🏻😔
Melek0586 sunashn50 🥲🥲Allahım ailesine bağışlasın inş dualarımız onunla,hayırlı haberlerini yazın lütfen haber verin bize olurmu
Ceylin680 sunashn50 RAbbim safi ismiyle şifa versin . peygamber efendimiz.s.a.v. yüzü suyu hürmetine o minigi ailesine bağışlasın .rabbim ol der oluverir inşallah sağlığı na kavusur
2405Sm sunashn50 ismi ney kuzum bebeğin ona göre dua edelim sağ Salim çıkar bizim bi tanıdığımızda 2. Kattan betona düşmüştü beyin kanaması geçirmiş ti çok şükür iyi şimdi
Artteachermom sunashn50 ahh çok üzgünüm rabbim tez zamanda şifa versin sağlıkla anasına babasına kavuşmayı nasip etsin inşallah yegenimle adaş gülce..💕 Ona bu ismi ben vermiştim
superrmomy sunashn50 çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ne denir ne yazılır bilemedim 😔 bir arkadaşımın 5 aylık bebeği düşmüştü betondan acil ameliyata alınmıştı beyin ameliyatı yapıldı inşallah bir çözümü tedavisi olur çok çok geçmiş olsun 😔
sunashn50 superrmomy Allah bin kere razı olsun 😔 şimdi nasıl bebek rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
sunashn50 Artteachermom amin inşallah Allah bin kere razı olsun 😔 1 hafta sonra doğum günü olcaktı 1 yaşına gircek 😭
sunashn50 ikimelekannesii22 annesi tuvalete gitmiş oda beşikteymiş çıkmış koltuğa çıkmış ordan da pencere açıkmış ordan da direk düşmüş şimdi idrarını falan yapmış ama omuzları kırıkmış birde beynindeki kanamayı durduramıyorlarmış kanamanın durması için ameliyat olması gerekiyor onu da doktorlar kaldıramaz diye yapmıyor ailesi feryat figan ağlıyor perişanlar hastanede