Kevsinak 10.ve 11 haftalarda baş ağrısı çok olan var mı ben dayanamadığım yerde parol alıyorum ama bilemedim
Gamze3545 Kevsinak benimde cok oluyoduu doktorum minoset verdi sabah aksam alabilirsin dediii ben bi tane aldimmm dinlendim hep ilac sonucta almamaya gayret gosterdim muz bas agrisini kesiyooo sabah uyaninca muz yee
svmeybgl Kevsinak ben 8. Hafta da bile almıştım migren atağından . Geçmeyince beni kötü yapınca mecbur alıyorum . Parolun bir zararı Yok doktorum almamı söyledi . Benim eşimde doktor kendisi çok kötü olduğumda mecbur veriyor
Me_Lek Kevsinak canim benim 5+0 da basladi bas agrim 6+0 dayim hala cok agriyor insallah okadar sürmez ve uyyamiyorum
0581 Canım ben şuan 23 haftalığım 10. 11. Haftalarda aşırı derece de ağrım oluyordu soğuk buz kompleksi yap başının üstüne bi kaç dakika beklet iyi gelir ben hiç ilaç içmedim sabrettim bol su iç
Kevsinak 0581 benim evlenmeden öncede baş ağrılarım çok kötü geçiyordu migren mi bilmiyorum doktora gitmedim hiç ama çok kötü çekilmez bi ağrım oluyo bu yüzden alıyorum tabi tedirgin oluyorum ama
0581 Kevsinak canım benimde çok şiddetli oluyordu 3. Gün üst üste ağrıyordu bazen bi kaç gün hiç ağrı olmuyordu ama hamilelerin çoğunda oluyor bu durum geçici olduğunu bil sabret dua et 🙏🏻