Kifayett Kizlar size de bu oldu mu daha 6-7 haftalık gebeyim ama sanki 4-5 aylık gibi karnım ve basenlerim çıktı yediğim bir şey de yok açıkçası 😅
2kezAnneyim Kifayett şuan bnde aynı durumdayım. Zaten gobekliydm şuan sanki 6 aylık sis gibi nefes nefese kaliyrm
Nazli_ayar Kifayett ödemdir ödem 😂 bazı kişilerde oluyo cidden sonraki haftalarda geçiyo inşallah sizinde geçer 😂
Kifayett Yaaa kizlar inşallah öyledir aşırı triplerdeyim valla kıyafetlerim olmuyor yani eşim diyo göbek önde diye ikimizde oturduk gülüyoruz 😅 yani daha minnacık şeyin bu koca göbekte işi ne? 😂 36 bedenim ama şuan 40 anca beni paklar öyle diyeyim🥺
Ceress Minigin_annesi0 ne zaman geçiyor acaba tahminen bende çok muZdaribim 10 haftalığız ama 3 haftadır hiçbir pantolonumun içine giremiyorum 🤦🏼♀️ Karnım hep şiş zor nefes alıyorum 🙈
Mihram06 Kifayett bende 36, bedendim dedin gibi sanki 40 beden olmuştu ama acayip gaz oluo 9. 10. Haftalıkken geçio canım sonra hızlı kilo aliosun oda senle alakalı yada yediginle degil kan hacminin yükselmesiyle oluyomus
Kifayett Mihram06 Haklısın sanırım ama hiçbir şey onun sağlığı kadar onemli değil iyi olsun içerde ben razıyım napalım 🤩
Mihram06 Kifayett tabikide en önemlisi sağlıklı olması ben 50 kiloyla hamile kaldım 72 yle doğuma gittim 😂 2. Ciye hamileyim tm 53 oldum derken süpriz 😂 canları sağolsun
Aselll0767 Yalnızım sanıyordum ama değilimişim 😂 Bende öyle 6 haftalığız ama karnım bi 3 aylık var gibi. Sanırım regl olamamanın verdiği ödem vs
Aysoshh Kifayett bende bundan 1 ay öncesi fotoğraflarımla kıyaslıyorum simit bölgem ve basenlerim genişlemiş yememde aynı çok yemiyorum ki 🙈
azragur Kifayett bende minyon biriyim🤣 44 kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım 47 kiloyum ama sanki 60 gibi hissediyorum kendimi🤣 aşırı sişkinlik var ve pantolonlarım aşırı sıkıyor artık giyemiyorum
Kifayett azragur Napicaz biz böyle 😅 çok korkuyorum 16 kiloyu zor vermiştim inşallah 55-56 kalan bana olur yoksa vermek epey zor olacak😅 zaten polikistik hastasıyım kilo vermek olduğundan daha da zor 😅
azragur Kifayett bende polikistik overim yani gittiğim doktorların 4 ünden biri dedi bunu🤣 veririz inşallah kiloyu ya bebişler sağlıkla gelsin yeter ki napalım🙈
Mihram06 Kifayett bende de polikistik var 😂 kızlar gidio kilolar bol bol emzirin 😂 Allah yardımcımiz olsun
blueberyy00 Kifayett bende öyleydim 12 gibi indi o şişlik sonra 13-14 den sonra hafif ayva göbeği baş gösterdi ve şimdi 17+3 olduk bebiş göbeği geldi hafiften ☺️☺️ilk 3 ayda 5-6 kilo verdim birde ona rağmen hep şiştim hala kilo almadim -6 ile yola devam
Zeynepbaran Kifayett canım hormonların etkisiyle mide düz kasları az çalışıyormuş buda şişkinliği yol acıyor bende öyleydim görenler 4 5 aylık hamileyim ve gizliyorum sanıyorlardı
Burcucugum Kifayett gazdır o göbüş😂 ileri haftalarda göbek iyice büyüyünce anlıyorsun . Benim de öyleydi kocaman gelirdi şimdi bakıyorum o zaman ki fotolara göbek değil göbekcikmiş 😂
NeseA 6 haftalik gebeyim bende de şiş gaz kabızlık sorunu var tabi benim dördüncü gebelik etkisi var mı bilemem ben tam tersi kilo verdim:)