Babyiveannesi Kızlar bu gece 40 haftalik olucam acaba şimdi özele gitsem beni bu akşam sezeryana alin dersem alırlar mı çünkü devlet hastanesinden bıktım çatı muaynesi olmaktan öldüm artik ve hiç bir şekilde acilmam yok bilgi verir misiniz bilenler yorum yapar mı
Nazli_ayar Babyiveannesi alırlar. Doğum haftaniz gelmis zaten. Ama sezeryan istemiyosanizda suni sanciyla normal doğum yapmiyolar mi. Bir arkadaşıminda acilmasi yoktu suyu geldi 40+6 da suni sanci vererek bir gün beklediler. Hem devlet hastanesini 40 inci haftanin sonunda eğer hâlâ bir açılma olmuyosa mecburen sezeryana alacak. Siz bilirsiniz yani
Anemoniasp Babyiveannesi Bir doktor ya da hastane belirleyip muayene olun. Size bir yol gösterirler. Sabah yapıyorlar genelde planlı sezaryenleri, acil durumunuz yoksa
Babyiveannesi Nazli_ayar bugün hastaneden geldim ama öyle bişey demediler yatiricaz falan diye sadece git 4 saat sonra gel dediler
Nazli_ayar Babyiveannesi Bi özel hastaneye git istersen. Yada madem açılma yok gitme hastaneye iki üç gün sonra gidersin. Şimdi olmayam açılma 4 saat sonra mı olacak hem olsada ne kadar olacak