Benim Merhaba kızlar. 19. haftamdayım. doktorum 20. haftada detaylı ultrasyonu tavsiye etti. devamlı gittiğim hastanede 10000 küsür lira 😖😖🥶 şok oldum. neden bu kadar fazla bu. daha uyguna giden var mı tavsiye eder misiniz. radyolog işe perinatalog arasında fark var mı acaba hiç anlamadım🙈🙊
Sultan133 Benim ben de özele gidiyorum doktorum özellikle perinataloji dedi ama çok pahalı sizin de dediğiniz gibi. Diğer hastanelerde de hep radyolog var bende daha uygun fiyata başka bir yerde radyologdan aldım ikiside aynı şeye bakıyormuş benim gebeliğimde bir sorun yok her şey normal çok şükür ama neden peritanoloji den istedi anlayamadım.
Captainpilotz Perinatolog problemli bebek yada gebeliklerde inceliyor. Ben FSM Tıp Merkezinde yaklaşık 400 tl’ye yaptırdım. Amerikan Hastanesine mi gidiyosunuz 10000 dediler 😅
Benim Captainpilotz memnun kaldınız mı acaba. 400 çok iyi fiyat. nereyi aradıysam 500 den aşağı bulamadım.
Captainpilotz Benim memnun kaldım yaklaşık 15-20 dk bebeğin her organını, yüzünü( yarık damak açısından), parmaklarını kısacası herşeyini inceliyor radyolog. Zaten sıkıntılı bir gebeliğiniz olsa doktorunuz perinatolog tavsiye ederdi size. Normal gebeliklerde radyoloji dr’u bakar detaylı ultrasonda. Ben 2 bebeğimde de FSM tıp merkezinde yaptırdım tavsiye ederim. İnş açıklayıcı olmuştur :)
Benim Sultan133 evet bazı doktorlar neden o şekilde osrarcı ben de anlamadım. radyologların raporunu kabul etmiyorlar diye duydum. ama benim doktorum ayrım yapmadan detaylıya gidersin dedi de aynı hastanedeki dktoru tavsiye etti. o da perinatolog ama gidemem. kontrol için zar zor gidiyorum oraya. doktordan dolayı.
Captainpilotz Benim 7 ay falan oldu ama ücret aşağı yukarı aynıdır. FSM tıp merkezi Madenler’de bir kaç şubesi var Delta Hospital o da Kavacık’ta internet sitesinden bi bakın isterseniz daha detaylı bilgi için
lentil Benim evet memnun kaldım oraya gitmiştim. Etrafımda bi kaç kişi daha gitti hepsi memnun kaldı.
Mimik Ben cakmak erdemde olmustum, doc.dr. du 650 tl fiyati… Baska bir doktor daha vardi o hastsnede, 500 ya da 550tl di, Ozle doktor tercihin yoksa, goruntulama merkezleri de yapiyor, ben 450tl ye bile fiyat buldim ama, ortalama 500 civariydi…
Benim Mimik Mimik görümtüleme merkezleri ne oluyor ki. radyolog olur büyük ihtimal ordakiler değil mi
Poyrazin_annesi Radyolog daha ucuzmuş ama doktorum özellıkle perınatologa gıt dedı 750 lıraya buldm gazıosmanpasada
Hzlkaya Poyrazin_annesi kızımda pandeminin başıydı kapanmalar vardı korktuk eve yakın iyi bi hastanede çektirdim radyolog baktı 2020 nisan sonuydu 500 TL ödedim perinatologla aynı fiyattı çok memnun kalmadım açıkçası ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bunu yapması gereken işinin ehli perinatolog yani eğitimini alan o o yüzden perinatoloğa gidin demiştir doktorunuz öyle yapın perinatologlar Prof oluyor zaten
Hzlkaya Benim 24 kasımda Ahmet Gül hocaya gidicem Topkapı’da yeri biraz araştırabilirsin işinin en iyisi bence 700 tl
Asya2022 Hzlkaya Merhaba banada bu doktoru önerdıler her ay kontrole gittigim hastaneden. Yaptırdınızmı memnun kaldınızmı acaba