tomrisveannesi Cacayasee benim düşüncelerime tercüman olmuşsunuz 🙂 Benim kızım olacak ve adını tomris koyacağız 💜 Erkek olsaydı noyan koyacaktık 🙂 belki size de fikir olur.
cinardefnemoms Cacayasee Defne koycam Allah’ın izniyle 🥰 hiç zorlanmadim çünkü önceden belliydi ilk hamileliğimde kızım olursa Defne koyucam diyodum oğlum oldu ismini baya bı düşündük çınar koyduk. Defneyi hep istediğim için zorlanmadım bu sefer 🥰
Btl2652 Kızlar Doruk ve Pamir arasında takılı kaldım fikir vereblır mısniz hangisi dha hoş duruyor lutfen herkes yorum yapsın düşünmekten kafayı yiycem
Yaz0808 Cacayasee Almila koyduk kızımızın ismini. Almila Gökçen istiyordu esim ama ben tek isim olsun dedim bakalım şimdilik bu kaldi
BabyLoveeee Yaz0808 bende Almila düşünüyorum ama Almira veya Alminayla karıştırılır diye kararsız kalıyorum
Evrim1906 Cacayasee enerjiye ve anlamlara bakarak oğlumun adını ali Asaf koydum bunda henüz belli değil cinsiyet fakat kız olursa ismi zümra olacak hem enerjisi yüksek hemde anlamı çok güzel
Mervisogretmen Asya Hüma koyacağız inşallah. 🕊️Taa eşimle sevgililik döneminde karar kılmıştık Allah nasip ederse kızımız olursa diye. 🥰 Hüma: Mutluluk, saadet veren devlet kuşu anlamına gelir. Mitolojiktir. Gölgesi bile mutluluk verirmiş. 🤍Hüma kuşu bizim memleket Erzurum’da çok sevilir. ❣️
Yaz0808 BabyLoveeee aymira almira armila vb hersey şimdiden soyleniyor😂 galiba buyuzden almila gökçen koyacağım gibi Ben cok sevdim ismi değişmeyi düşünmüyorum cok naif bence
Hahhshdh Benimde kızım olucak allahın izniyle ve benim en büyük hayalimdi bebeğimin olması anne olmak o yuzden hep kızım olursa hayal koyucam hayalim diye seveceğim kızımı diyodum ve insallah hayal koyucam ikinci isim de düşünüyorum hayal erva yada hayal Ezgi gibi ama ikincisine karar vermedim daha 24 + 1 iz bebeğimle 😇
Derin34-23 Benim eşim ben gebe olmadan önce rüyasında kızımız olacağını görüyor ismiyle birlikte ismi de lara, ama ben her gün isim değiştiyorum. Ada çok istiyordum, ama şimdi de derin ismini çok beğeniyorum. Defne lina da olabilir. Çoookk kararsızım 🤔
erdem_agah Cacayasee şu sıra ben Sarah düşünüyorum. Arkadaşım da Sophia koydu Türkçe’ye Sofya olarak geçmiş. İkisi de cok hoş ve az bulunan isimler