MeyraRana tontonhanim bnmde öyle bazen korkuyorum hani bişimmi var diye her geçen gün daha çok büyüyor 6 haftalık Ken 78 kiloydum şimdi 80 kilodayım karnım çok büyük
tontonhanim minikkoalammm olabilir inşAllah öyledir yoksa ilerleyen zamanlarda ne olucagımı düşünemiyorum 😃
tontonhanim Betulldd ama siz ne güzel zayıfmışsınız bence hiçte çıkmasın çok ilerleyen zamanlarda en azından sarkma vs olmaz fit kalırsınız yaşınız ilerledikçe😊
dml33 tontonhanim bnde kilolu hamile kaldim kizimdada böyle hamile kalmistm hiç göbeğim yoktu şimdi daha 7. Haftada yavastan büyüdü pantolon kapanmio düğme yeri😁
EmnChn tontonhanim ben kilolu hamile kaldım. Daha yeni 7. Aya girdim ancak belli oluyor. O da çok büyük bir göbüş değil. Zaten önemli olan bebeğin büyümesi ve sağlıklı olması👶🏼
yigitegenin_annesi Oznur124 çıkar karnın benın 25 ten sonra çıkmıştı ama o kadar büyük değil şimdi ufak duruyro haftssına gör2
dml33 tontonhanim yok cnm hep aynı kiloda kaldim zaten kilo olunca hamilelik başındaki kiloma düştüm yani bunda korkuyorm çok alcm gibi simdidn
SuperrMomm Mrvsmt2502 Benimdeee öyle ya sabah kalkıyorum karnım normal hiç şişmemiş gün içerisinde 9 doğuruyorum sanki hahaha :) kabızlık sorunum vs. De yok bende anlamadım🥰
Mrvsmt2502 SuperrMomm bağırsak hareketleri yavaşladığı için şişlik oluyor kabız olmasanızda bazende gazınız yok gibi oluyo ama içinizde birikiyo 😂