superrmomy Hangi bölüme randevu almak gerekiyor ve süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂
Gulsumelif superrmomy perinatoloji den randevu alıyorsunuz ondan sonra yapılıyor ama randevu yok malesef 😏😏
minikkoalaam superrmomy ben de cam ve sakurada kadin doguma gitmistim doktora detayli yaptirmak istiyorum dedim o da perinatolojiden randevu alabilmem icin kayit acti. ama randevu alamadim cunku yoktu :)) sonunda yine ozele gitmek zorunda kaldim
superrmomy Gulsumelif devlet hastanesinde bir kaç yerde perinatoloji yapmadığını sadece riskli gebelere baktığını okudum canım, hangi bölüme randevu almam gerekiyor kararsız kaldım birde zor alınıyor gidip sap gibi kalmayım dedim 🙄
Gulsumelif superrmomy mhrs randevu sistemi açıldığı zaman riskli gebelere bakılmaktadır ayrıntılı ultrason yapılmamaktadır diyor ama bunun tam tersi olan varmış bide bende yeni öğrendim orada da ücret oluyormuş sanırım ayrıntılı ultrason için
Papatya-Kokusu superrmomy canım ben kücük haftada yaptırmıstım birkaç sebepten yani doktor muayene etmedi beni asistanı baktı sanırım kucuk hafta olduğu için cd renkli ultrason ve rapor vermemişti pek begenmemiştim ama detaylı ileriki haftalarında belki iyidir
superrmomy Gulsumelif tam tersi nasıl oluyor acaba bir bilginiz var mı ona göre randevu almaya çalışayım