Failknr Lolilo bende üni de öğrenciyim. Sonuna kadar gidicem okula sağlık problemi olmadıktan sonra ders kaçırmak istemiyorum ama sutum gelirse okulda benim için problem değil de gençlere tramva olursa diye düşünüyorum:D
Lolilo llFatma hahahahah hava almaya çıkıyorum da azcık 🤭 babam kaptı en son karantinası bitmek üzere onu duyduğumdan beri eve kapandım korkuyorum 🙄
Lolilo 35lavanta oyyy benim de kızım geceleri aramıza gelir inşallah 🙏🏿🙏🏿🙏🏿 doğurmak istiyorum artık 🤭
35lavanta Lolilo sağlıkla al kucağına inşallahh ❤️❤️ Çok bambaşka bir duygu..gece açıyorsun gözünü gelmiş göğsüne yatmış burnunda mis gibi kokusu okadar huzurlu oluyor ki rabbim isteyen hak eden herkese yaşatsın bu duyguyu ❤️❤️
Lolilo Anemoniasp ya halı benim de umrumda değil 😂 e tabi o panikle benim de temizlik aklıma gelmez ama daha sonrası? 😂😂
yagizinannesii 2-prensesannesiii ay benimde aynı böyle geldi bir telaşla kalktım parkeye geldi allahtan onu da eşim halletti.
Nuraaannnonusss alparslanannesii1661 ben şuan 39+2 deyim acaba suyum ne zaman gelir yada illa gelmesi mi lazım ya Nisan da gelmezse direk sancı olursa düzenli hastaneye mi gidecegm 😬