hlalclk- Bebegim000 bende 12. Haftadan 16. Haftaya kadar erkekti şimdi kız 😂😂 detaylıya kadar bişe alma derim 😂😂
SerraveAnnesii mirayveannesiii Haftaya detaylı ultrasonum var o zaman daha net belli olacak kesinleşecek ☺️
ozturkt hlalclk- aaa bana da 14. haftada erkek dedi doktor hatta ben kiz hissediyorum diyince istersen iddaya girelim dedi 😂 acaba bizimde degisir mi 1.5 yasinda oglum var cunku o yuzden de boyle hissediyor olabilirim saglikli olsunlar da gerisi bos tabi ❤
Loveis16 hlalclk- yaa şaka yapıyorsunuz ben 16 haftalığım doktorum kesin erkek dedi hatta genital bölgesinide gördüm 😂 çok kişiye de söyledik değişme ihtimali var mı ? Siz görmüş müydünüz genital bölgesini 😅
hlalclk- ozturkt valla bnim 1 ay kaldı doğuma herkes bana kız diyince inanmıyor bakalım doğuracam artık 😂😂 sağlıkla gelsin de ilk bebeğim hangisi olursa 💙🤲🏻
ozge07070 ozturkt banada 12+6 da %80 erkek dedi ama ben hep kız hissediyordum 17+0 da %100 kız olduğunu öğrendim Loveis16
hlalclk- Loveis16 yok bn görmedim benim ki arkası dönük genelde hiç görmedim ne erkek dediğinde ne kız dedigjnde göstermedi çünkü ama sen gorduysen doğrudur ya 😂😊
Loveis16 ozge07070 sizin zaten 12 hafta erken tahmin için onlar çok normal. Ben 16. Haftamda öğrendim o yüzden sordum. Allah kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 👼😍