butterfly4 Arkadaşlar ilk gebeliğimde bebeğimin hareketlerini erken hissetmiştim, bu ikinci gebelik 13+4 oldum ve ben hiç hareket hissetmiyorum neden böyle?
superrmomy butterfly4 16 haftadan önce hareketleri hissetmek tıbben de mümkün değildir, 16 hafta da annenin fiziksel yapısına göre hissedilmeye başlanır. Benim de ikinci gebeligim 17 haftalığım hala hissetmiyorum ilk gebeliğim de 18 de hissetmiştim.
minikkoalammm butterfly4 haftan çok erken cnm bende 16. Hafta da küçk küçk hissetmeye başlamştm bünyeyle de alakası vr kimi anne adayı 16 gibi hissediyor kimsi 20 den snra
Eceguldemir55 butterfly4 ikinci gebeliğim. 14 ün sonuna doğru ilk hareketini hissettim sonra günlerce hissetmedim çok hafif kiprasmalar vardı. Bugün bı yatarken hissettim yine 🤗 ilk hamileleigim de 16. Haftada hissetmiştim. Benim karnım hemen büyüyor onun bı etkisi mıdır bilmiyorum
Minicikveannesi butterfly4 Bende ilk gebeliğimde seyirme olarak erken haftalarda hissetmiştim. Şuan ikinci gebeliğimde 16. Haftadayım hiç bir şey hissetmiyorum. Hatta karnımda gerilme falanda yok hamile değil gibiyim 🤭😅