damlagdr19 30 haftadayız ve geçmeyen baldır ve ayak ağrım var Gece bile uyku uyuyamıyorum psikolojimi etkiliyor Benım gıbı çeken ve çözüm önerisi olan var mı? Bebeklerim Suan ıcın hersey yolunda gidiyor 1370-1400 kg var
geucy damlagdr19 magnezyum takviyesi verdi doktorum. Ayrıca günde 1 şişe beypazarı soda içiyorum. Kramp ve bacak ağrıları için egzersizler de var hamile yogalarına bakabilirsiniz. Yürüyüş yapın. Bunlar beni çok rahatlattı.
Ozge-sarsilmaz damlagdr19 31+2 deyim şu an ilk hamileliğimde yoktu ama bu hamileliğimde maalesef var huzursuz bacak sendromu deniyor hamilelikte nükseden bir şey lanet şey hatta magnezyum demir ve kalsiyum alıyorum bende bunlarla geçti açıkçası canım yoksa dediğin gibi ne uyku ne bacak uzatma hepsi sadece hayal olmuştu bendede
Sinem933 Magnezyum eksikliğinden oluyor aynı şey bende de vardı doktor bana suda içilen toz ilaçtan verdi
damlagdr19 Sinem933 valla demır magnezyum ne varda takvıye ettıler Bıraz azaldı ama en son psıkolojık denıldı sızın kaç haftalık hamılelılıgınız
damlagdr19 Evet sodayı duymuştum çok teşekkür ederım tavsıyelerınız ıcın sımdı Bırde uykusuzluğuma cozum bulsam tam olucak
damlagdr19 Ozge-sarsilmaz demır ve magnezyum alıyorum dedığınız gıbı huzursuz ayak sendromu olabılır hatta bana bazen psıkolojık olduğunu söyleyenler oldu ama ınanın uykusuzluk çok zor bırseymıs
geucy Uyku için de şu hamile yastıklarından aldım. Tavsiye eden vardı etmeyen vardı ancak ben aşırı memnun kaldım. Doğru pozisyonu bulmak ve dalmak kolaylaştı. Karnı sırtı ve bacağı destekliyor.
damlagdr19 geucy en son çare onu deneyecegım ama kımısı de çok gereksız olduğunu söylüyor boşa masraf denılıyor