iki_prenses_annesi Ezom canım sebzeli bulgur çekmişti öğlen onu yaptım bol bol yedim şimdi de hamsi salata yapacam bulgurum da var
minikkoalammm Seross10 😂😂 haşlıyorum havuç brokoliyi haşlarken tuzunu atıyorm snra süzüp tabağa koyup limon sıkıyorm mayhoşluk bırakıyor güzel oluyor basit çerez gibi de yiyorm
Asudeprenses minikkoalammm aslında Havuç, brokoli ve karnabahari beraber haşlasan daha güzel, birde sosunu ben zeytinyağı, limon suyu ve pul biber karıştırıp yapıyorum, çok lezzetli oluyor 😋pazardan alıp yapayım bende
Asudeprenses Ezom canınız çekmez inşallah, pirzola kizarttim yanına patates haşladim, kaşık salata yapacam birde yayla çorbası var🙂yanliz son zamanlar doymak bilmiyorum 33 haftadayiz😀
Merve_0109 Ezom Tek yemek eşimin isteği üzerine ıspanak yemeği üzerine sarımsaklı yoğurt başkada yok 😅
minikkoalammm Asudeprenses karna bahar da koydum bu yaptğmda ama genel yaptğmda brokoli havuç oluyor eşim yemekte seviyor ama bu tarz salata çeşitlerinde sevmiyor canm benm baharatı ama dene güzel oluyor