Ozgekin Kızlar gittiğim hastane 30.haftaya kadar bakiyomus şuan 15.haftanın içindeyim başka devlet hastanesine gitsem bakarlar mi geç mi kaldım yoksa?? 😏😏😏
Sema99 Ozgekin devlet hastanesi Doğuma kadar bakıyor bebek doğana. Kadar kontrollerini yapıyor canısı
DayiogluSevgiGkhan Vallah canım ben hamıle kaldıgımda berı 5 hastahane degıstırdım gerek bıle olmuyo devletse sıstemde cıkıyo galıba da ozelse ıstemıyorlar ama ultrason resımlerı goturebılırsın
DayiogluSevgiGkhan Aynen ama benım bıldıgım son zamanlara gıdersen kaydın var alıyorlar ya surıyelı okadar ınsan son ay gıdıyo cırt dogurup cıkıyo
DayiogluSevgiGkhan Ben kucumsemek ıcın demıyorum yanlıs anlamayında onlarda ınsan ama dılımızı bılmıyorlar en sona bırakıyorlar alıskınlarben bıtaneyı doğuracağım gunu beklıyorum onlar pıt pıt
YeninesilAnne Hmm anladım canım ben de İstanbul’da yaşıyorum 9 aydır hep ayni devlet hastanesine gittim ama ilk doğumum olduğu için orda doğum yapamayacağımı daha büyük bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Sen de ona göre hastaneni ayarlarsın artık 😊