kizannesi_1004 Merhaba kızlar bugün bime gittik kanz anne bebek cantasi 25tlye düşmüştü bence yeterli zaten genelde arabayla gidiyoruz her yere icine ihtiyaclari koyar arabaya koyarım çantayı da alan kullanan var mı nasıl yıkayabilirim?
Dilekleklek kizannesi_1004 ben bi legene sicak su koydum icine de biraz bebegin dererjanindan attim temiz bir bulasik sungeriyle sile sile temizledim duruladim cikarip astim
Cimen1409 kizannesi_1004 ben aldım bimden içinde bebek bezi sampuan sabun kulak çöpü be bebek temizleme bezi vardı 70eydı gayet güzel kullanışlı kalın ici
Sulegorkemakyol kizannesi_1004 ben kanz değil ama jokerden bir bebek bakım çantası almıştım ve attım makineye 15dkk 30 derece hasas sıktırmada hiç birşey olmadı
Dilekleklek Nurklc38 benim aldigim kanz degildi 19 ekimde bime gelen cantaydi pembe olanindan aldim icinde de biseler vardi Fotograf atmayi bilmiyorum malesef ama instagramda bim aktuelnurunler diye bi sayfa var orda 19 ekim urunlerinde görebilirsiniz
NedaFarah Ya o çantayı ben de gördüm aldım. Ama 50 tl di. Bimdeki çocuk bir yıldan fazla oldu geleli dedi. Kafalarına göre indiriyolar demekki fiyatı.
NedaFarah kizannesi_1004 yaa laciverti de güzelmiş. Ben pembe alabildim malesef bebeklerim erkek ama yine de aldım🙈
kizannesi_1004 Nurklc38 çok önce gelmis zaten satılmayan son 2 adet kaldığı için 25tlye düşmüş sanıyorum her bimde var mıdır bilmiyorum yani
NedaFarah kizannesi_1004 😅😅neyse biraz küçükmüş çanta zaten benim bebekler ikiz olunca mecburen biraz daha büyüğüne geçicez artık o zamana kadar idare ederiz😄