Evet kızlar doğurdum rabbim 2 gün boyunca hastanede beklediğim bebişimi bu sabah 11 de kucağıma almayı nasip etti şükür doğumum çok güzel geçti salı sabahı nişanımın gelmesiyle akşam acile gittim sıfır sancıyla 3 4 santim açılmayla yatış verildi ilk gün sancılarım beklendi çıkmayınca suni sancı verildi hiç gelmedi hissetmedim 2 kez verildi fayda etmedi açıklığım 6 santim olmuştu ama sancı yoktu çıkış yapmak istedim bu açıklıkla gönderemeyiz dediler okadar kendimi yalnız çaresiz hissediyodumki etrafımdakiler aynı belirtiyle gelip hemen doğurup gidince ben ümidi kesmiştim kendimden sonra beni başka bir bloğa sevk ettiler ordada suni sancı verildi sabah hafif gelmeye başladı sancı sonra ebe geldi suyumu patlattı patlatmaıyla beraber sancılar çoğaldı ntsye ayakta bağlı suni sancıya ayakta bağlı sancılarım geliyordu baskı hemen oldu 5 6 sancıda geldi ben o ara çömelme hareketi sguat fln bacak açıp kapama hareketleridr yaptım sonra ebe baktı doğuma aldı açıklığım tam yerindeydi baskı yapan bebeğimin kafasıydı 2 tane gelen yoğun sancıyla güzelce ıkınıp nefes egzersiziyle kızımı aldım kucağıma sancıyı toplasan 20 dk bile çekmedim gelince hep hareket yaptım kızım 38+2 günlük 3.kilo 300 doğdu doğunca herşey bitiyor bugün gelesi varmış 2 gün gelmedi nazlı kızım rabbim tüm annelerimize ağrısız sızısız doğurmayı nasip etsin hastanede 2 gün yatmam dışında doğum serüvenim çok güzel geçti şuan bebeği emzirdikçe adet ağrıları oluyor ama bebeşimin yanımda olması herşeye bedel