fatosh93 Selam arkadaslar, bu ayin 24 de 2. defa sezeryan olacam ilki 3,5 sene önce oldu bunda daha dikis yerlwrimin iyilesmedigini söylediler o yüzden dikislerin bi üst yerinden 2. sezeryanim olacakmis cok korkuyorum böyle bi Durumu yasayan oldumu?
Eymen_Enis_Ser fatosh93 kuzum bende bu ayın 26 sında gün alacağım ikinci sezeryan için aralığın ilk haftası olucak büyük ihtimalle ve gerçekten korkuyorum 🤦♀️🙈
SemanurAs fatosh93 nasıl anladılar canım. Ben de doğum yapacağım zaman 3,5 yıl geçmiş olacak ilk sezaryenin üzerinden.
Zeynepbaran fatosh93 niye korkuyorsun anlamadım gerçekten ne fark eder ki altı veya üstü raaht ol herşeyi kafaya takma bende ikinci sezeryanı 4 yıl sonra oldum aynı yerden kesilmedi zaten önceki çizginin hemen üstü ama tek çizgi gibi görünüyo rahat ol sezeryan da doktorlar ameliyat bölgem açarken dikişleri de cok sağlammış diye konuşuyorlardı 🤣ferah tut içini korkacak hiç bişey yok
A_S_K fatosh93 İkinci sezaryen aralıkta olucam net tarih almadım henüz. Size kaçıncı haftaya verdiler? Yani dikiş izinde falan değilim ben. İkinci sezaryen daha ağrılı oluyrmuş ondan korkuyorum🤷🏻♀️
fatosh93 Eymen_Enis_Ser , bende Aynen Canm Insallah hakkimizda hayirlisi olur valla korkuyorum zamanda gecmiyor biran önce bitsede 😬🙈
fatosh93 Zeynepbaran cok tesekür ederim Canm icimi rahatladin Benim korkum rahimden dolayi bi sorun yasarmiyim diye?.. cokmu kötü görünüyor cnm 2. sonra göbegin peki?
Zeynepbaran fatosh93 hayır hiç bi fark yok ilk kesiyle arasında ayırt edemezsin bile yarım cm bile değil arası 2 sezeryan oldum 3. Olacam bende Allah kısmet ederse 6 hafta sonra Rabbım kolay geçirsin bütün hamilelere
fatosh93 A_S_K dogrudur canm belki benimki ayni yerden kesilmeyecegi icin 2. de ilki gibi rahat gecer Ben yurtdisinda yasiyorum 39. haftafa alinacakmis bi hafta önden aliyorlar canm burda Eger erken gelmek istemezse tabiki ☺️
Zeynepbaran A_S_K dikiş izi için krem veriyorlar düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz baya etkili ben kulandım
A_S_K fatosh93 Teşekkür ederim. İnşallah kolay geçer. İlkinde başına ne gelecek bilmediğim için daha rahattım. 😂
Melike3535 fatosh93 benimde 22 sinde sezeryanim var doktoruma sordum aynı yerden kescez dedi bana aynı yer alt üst farketmio bence iyi düşün canım benim bi şekilde cikcak bebisler
A_S_K Eymen_Enis_Ser Kaç haftalık oluyorsunuz tam? Bende 20 Aralık olur mu diyeceğim. Kontrole 33 haftalıkken gidicem. O zamanda 38+5 falan olmuş oluyorum
Eymen_Enis_Ser Zeynepbaran Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲♥️