Husniye8 35 haftaya girdim kzlar.doktorm bebek gelisimi 3 hafta geride dedi karın bolgesi gelismems dedi.kafayı yiyecem kzlar cok korkuyorum cok endişeliyim.
Ada92 Husniye8 korkmayın bizimde gerideydi minik bir bebek olarak dünyaya geldi sadece şimdi toparladı maşallah önemli olan geri de olsa gelişmeye devam etmesi
Mrvksm Husniye8 benim de öyle dedi, yarın tekrar bir kontrolüm var. Salı da tan 37 bitecek. Karın çevresi yine gelişmemiş salı günü doğum olacak. Ama karın çevresi çok sorun olmuyor sanırım. Allahın izniyle sağlıkla alırız bebeklerimizi 🥰
Betfer Husniye8 aynı benim gibi aynı haftadasınız . Benim bebeğim 3 hafta geri ve suyum çok az . Ani ölüm gerçekleşebilir dedi moralim çok bozuk . Gelişim geriliği çok 1 2 haftaysa üzülme cnm inşallah rabbim hepimiz kucağımıza alalım
Husniye8 Ada92 benim 35 haftalik ama 31 olark gozuluyor.buyuk ulttasyonada koydu suyum kanım hepsi iyi.sadce gelisimi geri
Husniye8 Betfer benim suyum iyi normal dogum pozisyonuda almis.sdce 3 hafta geride.ne yapmlym bilmiorm endiseliyim cok.ilk defa karin cevresinin gelismedigini duyuyorum.balik yagi ve kan ilaci verdi
Ada92 Husniye8 aynı bizimde öyleydi 39 haftalık doğum yaptım bebek 36 haftalık gibiydi hiç korkmayın hemen toparlıyor
Betfer Husniye8 inan ki en başından beri kullanıyordum d vitamini , balık yağı, Demir ilacı ama 3 hafta geri
Ada92 Husniye8 evet 2 hafta geriydi karın bölgesi hatta 3 haftaya yaklaşmıştı baş 3 bacak 2 hafta geriydi