Eylul1987 annesinin_beybisi bende böyle çok hafif çizgiyle görmüştüm akşam yapmıştım sabah baktığımda biraz daha belirginlesmisti 2 sene boyunca bende hic bu kadar belirsizde olsa gormemistim
Bbtaan Ya bende göremedim ama inş yanıltır sizi hep görüyorum burda rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inş bi an önce olur tüm kalbimle dua edicem size ❣️
portakalcicegii annesinin_beybisi adetten önce yaptınız mı ? 5. Gün diyorsunuz acaba yine kimyasal mı ? Yada adetinizin durumu nasıldı ? Üstüne mi gördünüz acaba ? Ayy bir kan verin, benim bile kafamda bir sürü soru işareti oluştu 🤷♀️
Deletedmom4548454 annesinin_beybisi görüyorm canımm insallah bebegin seninledir sonucu bize de haber et😍
Saadettasoren annesinin_beybisi çok silik var evet bitane daha yap iki gün sonra net olsun ben öyle yaptım kan da ver yarın kanda net çıkar cnm
Eslemmiraaa annesinin_beybisi bende 6 haftalık gebeyim bende çok silik gördüm reglimin ilk günü son gğnğ tekrar yaptım çift çizgiyi gördüm muhtemelen hamilesiniz bence gibin bt hgc baktırın hemen🐣💖
Karkubra27 annesinin_beybisi inşllah kuruMA çizgi değildir 🙏🏻 sağ saglim bir bebegin olur kucağına alırsın inşllah
Anna-Karenina annesinin_beybisi ayy ben resmi goremiyorum cok merak ettim yarin sizden haber bekliycem valla. İnsallah vardir kalbinizi ferah tutun. Ben inaniyorum hicbirimizin kucagi bos kalmiycak hepimiz bir gun yavrularimizin mujdesini alicaz 🧡
SuperrMomm annesinin_beybisi Bence bir kaç gün daha bekleyin bende yaptığımda böyle çıktı hatta 2 kere yapmıştım :) sabah gittim kan verdim hamile değilmişim. Aradan 1 hafta geçti tekrar yaptım kıpkırmızıydı şimdi çok şükür ikiz gebeyim🥰 darısı size inşallah