Okaradeniz Kizlar yaa ne giysem ne yapsam pisiorum 6.ayda bu sekilde asiri yanmak normal mi?Allah yardimcisi olsun 8-9 ayliklarin.Daha da mi zorlasior ilerleyen aylarda.Yoksa kolesteol falan mi tavan yapti.ayakkabi dahi giyemiyorum sicaktan
Duygue Okaradeniz ☝🏻☝🏻☝🏻 36 haftalığız nefes bile alamıyoruz cok iyi günlerin ama zaten senin ozamana kadar havalar serinler 🙏🏻
Devrim Okaradeniz bende 35+6 yım nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor son ayların sıcağa denk gelmesi çoook zor
Bskrt Okaradeniz bence bi şekerinizi ölçtütürn şeker yükselince de ayaklarda yanma, terleme falan yapıyor
Bebegmibkliyrm Okaradeniz aynen oyle bide ben tesetturluyum, ayagima giydigim o incecik tül corap bile cayir cayir yakio beni.
Mervelerce Devrim bende 35+6 yım yanmak ne kelime nefes bile alamıyorum uykularım kaçıyo buz torbaları koyuyorum ayaklarıma falan😥 Allah yardımcımız olsun🙄
SelviBalc 33 haftalıgım akşamları kovaya su ve buz atıp ayaklarım içinde oturuyorum nefes alamıyorum ayaklarım elim gözüm davul gibi şişiyo nefret ettim güneşten bu sene dışarı dahi çıkmıyorum 🌞🌞🌞
CANE Okaradeniz çok normal hamile olupta yanmayan yok sanırım bu sıcaklarda uykudan uyanıyorum sıcaktan.
jrarya Okaradeniz 36 haftalığım ve inan aldığım nefes ağır geliyo adanada birileri güneşe ateş etmişti geçen senelerde onların yaşadığı psikolojiyi çok iyi anlıyorum 😂 Allah yardımcımız olsun su ayran için bol bol meyve yiyin iştahta kalmadı zaten
Didemalkanendik 36 haftadayım akşam 8-9 dan önce dısarı çıkmıyorum gece uyuyamıyorum günde 2-3 kez soğuk suyun altına giriyorum doğurana kadar küflenicem terden muhtemelen 🤦♀️
jrarya Zeynp şimdide bizim yanıyo valla 😂 durup durup ateş atıyo sanki vücudum ahh aklı olan en geç nisanda doğurucak gibi planlasın sonraki doğumunu 🤭🤭
Ceren35 Okaradeniz 35 haftaligim klimadiz alanda duramiyorum klimaya ragmen sanki ayaklarim kor üstunde geziyor gibi cok zorladi cok 🤦🏻♀️
jrarya Zeynp e süper bu zamanlamanız harika en güzel günlerinşz yaza geldi tatil bile yapabilirsiniz ben anca yazlığa git gel haftasonları oda eşimle iki kulaç at nefes nefese kal çık sudan keyfini çıkarın güzel zamanlarınızın 🍀💜
Zeynp jrarya gideceğiz 13 ünde kısmetse inşallah Ama suya girme konusunda çok tereddütlüyüm ben hemen idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 😢
ZeyooZ Okaradeniz yandikca dusa atin kendinizi beterin beteri var sikayet etmeyin ben bi de kulotlu varis corabi giyiyorum aksama kadar cildirmam yakindir!! Sicaktan aglayasim ustumu basimi yolasim geliyo😢
jrarya ZeyooZ onu neden giyiyosunuz bende doğumdan hemen sonra giyicekmişim hastaneden öyle dediler yanımda götürücekmişim zorundamıyım diye sormak aklıma gelmedi o an. Allah yarımdınız olaun bu sıcaklarda 😞