Sibelcan08 37 haftalık olucaz ve ilk gebeliğim o kadar merak ediyorum ki acaba ne zaman gelir, nasıl gelir. Sizler de durumlar nasıldı?
Didemmmmm Sibelcan08 biz de 35+6 olduk. Bugün doktora gittik. Çok şükür her şey yolunda 🙏🏻🧿 artık hafta da 1 gideceğim. Haftaya çatı muayenesi yapalım ve nst de bakalım dedi. Perine masajına başla günde 5 hurma ye 38. Hafta da ananas ye yedi . Pilatese devam et dedi😉 rahim uzunluğu gayet iyi 40. Haftada anca gelir bu beyefendi dedi😊
Sibelcan08 Didemmmmm evet benimde çatı muayenem var hurmayı duymuştum deniycem bakalım ne zaman gelirse minnaklar artık 😍♥️
acabakim Sibelcan08 suni sancı çok zor 😑 ya da ben dayanamadım bilmiyorum bazıları hissetmiyormuş bile. 2 cm idi acilmam. Sabah 8de suni sanci vermeye başladılar 17:36 da oğlum doğdu
Guney16_Enes21 Sibelcan08 İlk oğlumda tam 39da gittiğim kontrolde bebeğin hiç inmediğini ve benim sancılarımın başlamış olduğunu söyledi doktor boşuna beklemeye gerek yok dedi aynı gün sezeryana aldı beni. Bu defa 38+1de olacak diye konuştuk bi aksilik olmazsa. Şuan 34+6yız
Sibelcan08 Eda-5807 bebişler gelmek istemiyince suni sancıya kalınıyo mecbur yinede geçmiş bitmiş hayırlı ömürleri olsun 🥰