yarmagul Selam kızlarr istanbul avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıran varmı ? Hangi hastane doktor önerirsiniz ve fiyatları belirtirmisiniz ? Gittiğim hastane 680 tl fiyat çekti çok ucuk fiyatlar var 🥲
Asyaveannesi36 yarmagul ben özel muayeneye gittim perinatalog 800 tlydi memnun kaldım ama hep pahalı ki 🤦🏻♀️
Cimen1409 yarmagul küçük köyde başarı hastanesi var orda yaptırdım 500tl 40dkdan fazla baktı ayak parmaklarına kadar baktı detaylı anlattı herşeyi
SelmaGl yarmagul ilk gebeliğimde halil aslana gitmiştim yenibosna nish istanbulda yeri 3 sene önce 500 tl idi şuan ne kadar bilmiyorum ama baya memnun kaldım şimdi de ona gideceğim
Poyrazin_annesi Evet fıyatlar cok pahalı ben 500 liraya buldm ama orasıda radyologmuş. Yıne aynı işlemi yapıyormuş ama tam perınatolojı doktoru degılmıs oyuzden doktrm gıtme dedı. Bnde gazıosmanpasada kadın saglıgı merkezıne gttm 750 lıra halil bey vardı cok ıyıydı memnun kaldm ben
Nessert Altan Cebeciye gittim, yaklaşık 45 dk inceledi, çok memnun kaldım. 800liraydı ücreti. Bahçeşehir tarafında kliniği
Tugba61 Ben normal devlet hastanesinde radyaloga yaptırdım sonra takibim özele geçince oradaki doktoruma söyledim ben zaten kontrollerde detaylı bakıyorum gerek yok dedi perinatolojiye gitmedim yani özellikle bi şüphe bi sorun görülmeyince. Tabi herkesin kendi takdiri kendinize uyan neyse onu yapın
yarmagul Tugba61 ya kendi doktoruma sordum mutlaka yaptır dedi bide çok ilgili bi doktor önemli olduğunu söyleei içim yaptırmazsam rahat etmez
Fseydatercan Esenyurtta esencan hastanesi var orda yanlış hatırlamıyorsam adı salimdi salim bey var perinatolog ben kendi doktorumun tavsiyesiyle ona gittim. 550 tl idi. Memnun kaldım ilgili biriydi
Cimen1409 Fseydatercan başarı hastanesinede geliyor çarşamba ve cumartesi günleri o bana baktı gerçekten çok ilgiliydi
Dygsn yarmagul bende o hastaneye başlamak istiyorum o yüZden bir sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻 Muayene ücreti ne kadardı acaba ?
yarmagul Dygsn necla hanımı önerebilirim muayenesi 170 tahminimce ama eşim polis memuru olduğu için 127 ödüyorum ben canım
Cimen1409 BMelek salim bey çarşamba ve cumartesi günleri akşam 6dan sonra geliyor perinatoloji doktoru 1 ay önce falan riskli gebelik diye gittim vardı